Ojla,
Mi2 sva že nazaj s sprehoda, je sicer oblačno, ampak mi2 bova vseen hodila ven. Tko sem delala tud v prvo pa mu ni nikol nič manjkalo, je bil zelo zadovoljen zdrav otrok. Imam pa tud palerino za čez voz, tko da če rosi al pa mal pada tud ni problem.
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Kranj - plavanje: lahko bi se zmenile ja. Jaz sem iz Kr, živim 3 minute od OŠ Jakoba Aljaža, kjer je plavanje.
Blazina za dojenje: imam čisto navadno od Odeje in je super.
Tintin jst sem iz Tržiča in mi ne bi bla panika do Kr se zapeljat. Tko da sem za.
Blazina: isto kot tintin.
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
Včeraj popoldne so imeli pri nas veselico, saj so bili krčki tako moči, da še nošenje p rokah ni pomagalo. Na žličko sem mu potem dala enih 8 vetrovnih kapljic in mel prekuhane vodice zraven, pol sem ga pa slekla in nesla na previjalno mizo pa mal razgibavala nogice in je bilo boljše. Po kapljicah je začel ful prdet in pol se je orng pokakal, tak, da smo hvala bogu imeli mirno noč, ker dan je bil pa res precej anporen. Upam, da bo dnes kaj boljše, čeprav ne kaže na to, saj se tudi danes kr nekaj zvoja in zvija... Jaz sem že čist vso "napenjajočo" hrano izločila pa še kr ga matra, tk da js nisem kriva.
Mamathea - krči: jst sem bla že tolk fertik ker ga je tolk klalo da je blo za znoret pa nč mu ni pomagalo, ne čajčki, ne kapljice...nič...še dojila sva se zlo težko, tolk ga je matralo...in sem klicala svetovalko za dojenje, ker jst pri Eneju nisem imela s tem izkušnje - on je bil otrok po knjigi, jedel na 3 ure na vsako stran 15/20 min., spal celo noč itd. - pa mi je najprej rekla za mleko in mlečne izdelke( mislim da je tud mamuška o tem že pisala), ampak to sem že pred tem izločila in je zdej že dobre 14 dni kar res nič mlečnega ne pojem. Rekla mi je tudi naj si zapisujem vsak dan sproti kaj nesem v usta, ker je lahko nekaj kar čist spotoma poješ, pa niti ne pomisliš da bi lahko blo to....jst si zdej res pišem in sem v soboto iz prehrane izločila jabolka( pojedla sem vsak dan eno olupljeno jabolko). Od nedelje se Timon čez dan sploh ne zvija več. Zvečer ga še mal pošraufa ampak sploh ne joka zraven, mal pojamra pa skrči se in to je to. Zdej sem se odločila da ta teden še počakam potem pa poskusim zopet nekaj mlečnega, če bo vse ok, potem so kriva jabolka in se jih bom vsaj še 2 meseca izogibala ali obratno, če je mleko tudi....upam da nisem preveč zakomplicirala.
Murenček - to sem pa res presenečena, ker sem mislila da pač če polno dojiš, menstre ni ....moje sodelavke so rekle da tud kar dolgo niso imele menstruacije, min. 7 mesecec ne

. Jah očitno je res od posameznice do posameznice odvisno. Sočustvujem z vsemi ki jo imate in hkrati upam da mi bo sreča naklonjena kot mi je bilo v prvo

.
Nayya se strinjam s tabo kar se megle tiče, če otrok ni kak astmatik po moje sploh ni tak problem, če za kakšne pol urce mal na luft skočiš. Spoh ko je otroček mal večji.
No zdej grem do konca kosilo zrihtat preden se mali zbudi - spi odkar sva prišla iz sprehoda - pa upam da mi uspe še prej pojest, ponavadi se takrat ko je vse na mizi še on zbudi in seveda je tooooolk laaaaaačen da ima obe rokici naenkrat v ustih, tko da je treba takoj jest

.
Se beremo...čau