Hej,hej..
dons ste se pa razpisale, dobr da mi je mala zaspala da lohk vsaj mal vas na hitrco preberem...hihiii
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
ah ce bomo gledal na vsak tak virus bomo skoz doma... Jaz pazim na higieno in to je to. Saj je una tvoja kolegica lepo napisala da se lahko prenese kjerkoli, torej lahko moz iz sluzbe prinese (ima veliko kontakta s strankami) ali pa tasca ki dela v trgovskem centru... Ce nam je usojeno bomo dobil, ce nam ni pa ne
.
to je pa čist res..in se popolnoma strinjam..sicer v centre res ne hodim s tamalo, ker je tam res preveč ljudi..pa tud bebast se mi zdi, da bi jo vozila po štacunah, grem pa res raj ven...če bo pa moj domov prinesel, pa itak ne morem nič zato...roke umivava oba-kot zmešana..ampak to je pa tudi vse kar lahko naredimo..
Makica-glede hranjenja..pa si prepričana da ves čas je v teh vaših maratonskih podvigih...naša je približno tako kot vaša...sam vem, da ko se naje bi se še kr crlala na jošku in takrat jo odstranim in ji dam dudo, da napej sesa- in ker ni nobenega joka in stoka vem da je sita in tako potem počasi zaspi...
Temenca smo tudi mi imeli- mandeljevo olje- razčesat, kapico gor, čez noč počakali- zjutraj še enkrat namazala- zvečer umila..v parih dneh je šlo vse stran..
Zdaj pa preventivno zvečer še vedno namažem z mandeljevim oljčkom...
Jaz sem imela včeraj
pregled pri g. in ne boste verjele, da obstajajo kontracepcijske tabletke, ki jih lahko ješ med dojenje, ampak se dobijo samo v avstriji...mater

mi smo pa res za luno...sej morm po vsako stvar iz države ven letet..pa taka evropa..haha

..recept mi je vseeno napisala in upam, da najdem nekoga ki mu bo to spotoma..ker men je res BV sam po to gor letet..no bomo videli...drugače je vse ok..in lahko pričnemo s

- KAJ JE ŽE TO???
Jaz sem šla včeraj mal po razprodajah..in nakupilaaaaaaaaa hohohoooo stvari..naša je priskrbljena za ene tri mesece za vsak dan drugače se preoblečt...hihihiii sej ne tok spet ne..ampak sem pa res veliko zapravla..ker naša enostavno TO
MORA imeti!!!
joj, še dobro da me moj ni vprašal kok sem zapravla..ahahahahaaa
Malo je merkala moja babi..in tako smo bili vsi presrečni...
no zdej pa se že naš sonček počasi oglaša...
letim..
lep dan..papa
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84