IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Meni ni pa nobena odgovorila kako je z 90 dnevno dieto med dojenjem?
A se sme?
Lahko noč vsem...
Čer,
Nicolina seveda se sme, samo pač boš še mal bolj pazla kaj poješ, ker vsega iz tistega seznama najbrž ne smeš, ker dojiš, drugače pa lahko. Sej je itak fora samo v tem da ločiš hrano. Ti kar pogumno, pa se ti pridružim še jaz.
Pampers active fit imamo tud mi in so mi kar fajn...sem tud bla presenečena k sem dobila ''made in germany'' v MC.
Tanayya fino se pocartaj čez vikend pri mamici

.
Scuba, Jooly, Gruška, res imate lepe pupe

...pa btw Scuba men se tvoja Lana nč prov hudo zalita ne zdi....čist lep dojenček je

....no punce zdej pa tko, hitro povejta (Scuba in Jooly) katera je še fraj za našega fanta (Lana al Kim)?
Barika 
zate in za Martina, upam da se to ne ponovi več.
Rozika tud zate en

...pa pomoje da bi vsaka normalna mama tkole odreagirala pa tud če bi bil njen drugi ali tretji otrok....halooo so včasih tolk pametni da jim že kar škoduje.
Debeluška držim pesti da bo mal hitreje minilo in da ti povedo kako in kaj
Manca super za teste

.
Suha koža: naš jo je mel na začetku, pa so mi svetovali kopel iz kamilic ali hrastovega lubja in mazanje izključno samo z Riboderminom

.
Pikapikica tole je pa res priročna stvarca....
Srečanje gorenjk: pridem, zdej k vem kje so Brioni

....bom pa verjetno z vozkom, ker lupinco ful težko sama namontiram v avto, pa se mi jo ne da ven jemat...samo če bo pa dež pa ne vem kako bom z vozom....no ja bo že...se vidmo....komi čakam da vas spoznam
No mi smo bli drugače dons bolj leteči...sem letela dopoldne na davčno pa na pošto, pol po tamalga v vrtec, pa za 1/2 urce na igrale pa do kolegice novo kuhinjo pogledat(zakon!!), pol pa domov, pa jest, pa kosilo naredit, pa Timon mi ne da dihat, neče bit v ležalniku, ne na igralni blazini....samo mamica....mah sej bo boljš..pol se je pa treba še mal tavelikmu posvetit...no v glavnem zdej že oba itak spita tko da grem še jst...
Lahko noč pa lepe ssanje vam želim
Taja vse najboljše