31.01.2008, 15:56
1337
So pa radodarni pr vas z dopustom Scubadiver
.....jst bi tud tolk mela
Dopust - bom ga večino porabila takoj, samo kak teden si ga bom pustila za vsak sliučaj, če kak otroček zboli, da ni treba bolniške jemat
, pa da takoj novega ne porabim. Pr nas je ful smotan, ko kadar je kak praznik takoj most delajo in pol si kar hitro ob dopust
,. Za 2007 je blo potrebno 9 dni dat za kolektivne dopuste - haloooo. Imam ubogih 23 dni dopusta
. No upam da ne bodo komplicirali, če se je res zakon spremenil. Morm mal v izvidnico
sm mislila da si v hiši doma...no na slikcah je tko zgledal
Goveji ptički - razlaga prosim
Ja se vidimo, komaj čakam....jst pripeljem s seboj še tavelikega fanta, če vam je prav? Bom pa po vsej verjetnosti z vozom
. Nč to je to...
čau

.
Mene pa zanima, ali je katera uporabila kremico Sudocrem, tisto, ki smo dobile v paketu za darilo v Lj. porodnišnici??? (učinovita pri pleničnem izpuščaju, ekcemu...) . Ima malo vneto rito.
A se sme?
. 28.11. je pričela veljati sprememba zakona o delovnih razmerjih, vendar se mi zdi (na prvi pogled), da ne posega v določbe, o katerih smo govorile. Vsekakor bom zadevo preverila, ko bom imela 5 minut več časa. Bom javila.
..prov grozn je..mah smo bli eno urco uzuni, pa ni nič luštno..zdej pa mala spi dalje v dnevni sobi v košari..
. Jest sem se pomirila in VEM da z mojo Tiannco ni nic narobe oz. da je zdrava kot dren. Jutri gremo na tehtanje in potem v shoping juhuhu komaj cakam . V glavnem bomo kupovali za nasega soncka, ker mami se hujsa