writing-img

RE: Ujemanje imen

clock-img

26.11.2007, 13:43

clock-img

Anonimen

Meni je vseeno če se rimata ali ne, če sta si podobni ali totalno različni. Jaz imam kratko ime, moja sestra pa totalno drugačnega - dolgo in niti malo podobno mojemu. Sve pa itak dve različni osebi, s totalno različnima karakterjema. Zakaj bi potem morale imeti rimajoča se imena? Saj se tudi najni osebnosti ne rimata. Jaz bom dala otroku ime to kar mi bo v tistem trenutku všeč, ne glede na to ali se bo rimalo z mojim, fantovim oz. sestrinim in bratovim imenom. Mi je pa všeč če sta dvojčka da imata podobna imena.

clock-img

23.02.2008, 11:11

clock-img

bratej

pencil-img

1

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

A se vam zdi pomembno da se ime prvega in drugega ujemata oz.rimata?
No, da pašeta skupaj?

Recimo:
prva punčka Nina - druga punčka Nika ali fantek Nik
Nina - Tina - Brina ....

No, kaj gre skupaj z Nina?
[

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

A se vam zdi pomembno da se ime prvega in drugega ujemata oz.rimata?
No, da pašeta skupaj?

Recimo:
prva punčka Nina - druga punčka Nika ali fantek Nik
Nina - Tina - Brina ....

No, kaj gre skupaj z Nina?

/quote]
kako se vam zdi  ime Anaya Gajauser posted image

clock-img

24.02.2008, 13:09

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

Ne, meni ni pomembno. Edino, če bi imela dvojčka, bi gledala na to, da imata približno enako dolžino - da nista ravno Bor in Maksimilijan oz. Eva in Maksimilijana ... drugače pa se s tem ne bi ukvarjala ... midve s sestro imava npr. podobni imeni samo v tem, da sta zelo kratki ... ker sva obe z njima zelo zadvoljni, ni nič dugega pomembno.

Ne razumem pa današnje fascinacije z y, x in w v imeni. A mi lahko kdo to razloži? Zakaj dati ime Naya, če se popolnoma isto izgovori Naja - pa še otrok nima problema pri razlaganju, da pa njegovo ime vsebuje drugo črko, ki je v slov. abecedi ni ... in enako Alex - če se da napisati Aleks ... v čem je fora?!?

clock-img

26.02.2008, 20:43

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

Ne razumem pa današnje fascinacije z y, x in w v imeni. A mi lahko kdo to razloži? Zakaj dati ime Naya, če se popolnoma isto izgovori Naja - pa še otrok nima problema pri razlaganju, da pa njegovo ime vsebuje drugo črko, ki je v slov. abecedi ni ... in enako Alex - če se da napisati Aleks ... v čem je fora?!?

to pa tudi mene zanima user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

26.02.2008, 21:22

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Ne zdi se mi pomembno.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem