writing-img

RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno

clock-img

13.11.2007, 20:50

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

petja - raje si kupi kak dr. Roman ali Ljubezenske zgodbe user posted image

Bo boljše, obljubim. user posted image

Jah, sej vem ... user posted image

Lp, petja

clock-img

13.11.2007, 20:57

clock-img

Anonimen

U, ****! Zdajle sem se pa resno zasekirala! Da me je težko razumeti? In se je potrebno vame vživeti, da se me da sploh prebrati! Groza! Tega si pa res nisem mislila! Absolutno se moram poboljšati! Obljubim!

Hudiča! Ta post sem pisala 3x toliko časa kot bi ga ponavadi! Ti šment! Ampak vse za to, da bom bolj normalna. user posted image  Pa da me boste razumele kaj sploh govorim.

P.S.: Pa še trikrat sem šla prebrati in preveriti, če mi manjka kako ločilo in velika začetnica.

clock-img

13.11.2007, 21:03

clock-img

Anonimen

Veste kaj ,zdej ste pa nekatere res nesramne do osebe ,ki je pisala ta post.Madonca zenska ima tezave ,vi se pa norca delate iz nje ,ogabno se meni zdi vse to user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:04

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ampak stvar ti bo prešla v navado in boš ... BERLJIVA. user posted image user posted image user posted image user posted image  Moram priznati, da sem te tudi jaz težko brala ampak mene to v bistvu niti ne moti tako zelo. Malo pa že. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič sekirat Lara, malo več pisat pa bo. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.11.2007, 21:04

clock-img

petja

pencil-img

998

Ampak LARA, s temle postom si se pa res potrudila! user posted image user posted image user posted image

Sam to nisi ti ... user posted image

Piš tako kot zmeraj user posted image .

Lp, petja

clock-img

13.11.2007, 21:05

clock-img

Anonimen

Ja, LARA, pa ti vseeno manjka ena vejica!user posted image  Se bo treba še malo bolj potrudit.

Ja, res te je težko brati, ampk saj s tem, da se je treba vživeti vate, pa ni nič narobe. V bistvu. Jaz te prav vidim, kako stojiš tule pred menoj in s takim odločnim glasom razlagaš tisto, kar pač pišeš.

clock-img

13.11.2007, 21:07

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz si te isto tako predstavljam kot Splišni. Ampak v moji predstavi še ful mahaš z rokami. user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suyani

Veste kaj ,zdej ste pa nekatere res nesramne do osebe ,ki je pisala ta post.Madonca zenska ima tezave ,vi se pa norca delate iz nje ,ogabno se meni zdi vse to user posted image

A to se ti hecaš, a resno misliš? Ker se mi zdi, da ženska nima težav, vsaj resnih ne zaradi tega, pa tudi norca se nihče ne dela. Le ene so malo narobe razumele, da gre za pravopis, čeprav gre za berljivost.

clock-img

clock-img

Anonimen

No vidite pa mi še ena vejica manjka. Ne ampak se bom res potrudila. Najbolj odveč so mi velike začetnice, ker kar naprej iščem tisti mali shift na mojem prenosniku. Ah ja saj bo bolje. user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:08

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

A to se ti hecaš, a resno misliš? Ker se mi zdi, da ženska nima težav, vsaj resnih ne zaradi tega, pa tudi norca se nihče ne dela. Le ene so malo narobe razumele, da gre za pravopis, čeprav gre za berljivost.

Spliš, po moje ni mislila, da ima tincci težave, ampak tista z "ljubezenskim trikotnikom". Tako, da je to name letelo user posted image .

Lp, petja

clock-img

13.11.2007, 21:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petja
Spliš, po moje ni mislila, da ima tincci težave, ampak tista z "ljubezenskim trikotnikom". Tako, da je to name letelo user posted image .

A misliš? Hm, možno, ampak meni se ne zdi.

clock-img

13.11.2007, 21:11

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: petja

A misliš? Hm, možno, ampak meni se ne zdi.

Pa saj bo suyani potrdila, da sem jaz tista ogabna, ki se norca dela. user posted image

Lp, petja

clock-img

13.11.2007, 21:12

clock-img

Anonimen

Glupo se mi zdi ,da je ena prekopirala njen post sm,ne nima tezav s slovnco ,no mogoce jih ima ,ampak verjamem da ji to niti na misel ni padlo ,ko je pisala o svojih tezavah.No toliko o tem.

clock-img

13.11.2007, 21:13

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Zakaj me niste opozorile, da imamo večer lektoriranja na DIPO? Bi se bila prej pridružila in bi lahko še kakšno pametno rekle...

clock-img

13.11.2007, 21:13

clock-img

Anonimen

Spliš, po moje ni mislila, da ima tincci težave, ampak tista z "ljubezenskim trikotnikom". Tako, da je to name letelo .

Lp, petja

POTRDITEV KONCANA

clock-img

13.11.2007, 21:15

clock-img

Anonimen

pa nism rekla da si ogabna,ampak da je to ze malo cudnouser posted image

clock-img

13.11.2007, 21:16

clock-img

Anonimen

Ja kaj pa tebe muči?

Pravila uporabe navajajo sledeče:

"Izogibajte se pretirani uporabi narečja in pravopisnih napak – sporočila bodo lažje razumljiva velikemu številu uporabnikov.".

Priporočajo izogibanje, vendar ne obvezujejo k slovnični in jezikovni pravilnosti.

Tudi v tvoji kritiki mrgoli napak. Ja, in kaj potem? Pač ne berem, če je neberljivo :).

clock-img

13.11.2007, 21:18

clock-img

petja

pencil-img

998

ogabno se meni zdi vse to user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ampak brez prepira, imaš prav, res ni bilo lepo.

Lp, petja

clock-img

13.11.2007, 21:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.11.2007, 21:19

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Samo stuširat sem se šla, pa ste se že sfajtale. user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:20

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ja kaj pa tebe muči?

Slab večer user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lp, petja

clock-img

13.11.2007, 21:21

clock-img

Anonimen

ja soory ,ampak nism rekla da si ti ogabna ,ampak to kar si storila -napisala.user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:25

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

MEni pa sploh ni jasno zakaj gre tu v tej debati user posted image .
Me kdo razsvetli?

Se mogoče kregate zaradi pravopisnih napak, al' kva?

clock-img

13.11.2007, 21:26

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ej neman pojma. Gda mo znala, ti napišen, ka boš še ti razmila. user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem