writing-img

RE: striptizeta na abrahamu

clock-img

19.11.2007, 16:04

clock-img

nicnic

pencil-img

190

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

No striptizeta na petdesetletnico, tridesetletnico, fantovščino al bilo kam ne sodi brez predhodnega dogovora s slavljencem. Če to narediš brez privoljenja, za moje pojme te osebe ne spoštuješ.

Točno tako!user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

clock-img

19.11.2007, 20:56

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

ja,,,,mi smo bili na 50-letnici, ni bilo otrok sicer, je prišla striptizeta....hm....žena od gospoda ni bila ravno navdušenauser posted image  ne vem kaj bi rekla...kako pač komu paše..eni so za to

clock-img

19.11.2007, 22:35

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Precej neprimerna varianta. V tem primeru bi bilo bolje, če bi bila tam trebušna plesalka, odplesala bi 2-3 plese in konec. Pika. 

clock-img

19.11.2007, 23:11

clock-img

Anonimen

Se tud sama strinjam, da bi bilo veliko lepše, če bi bi se spomnili na kakšno trebušno plesalko, ampak ne, oni so bili celo užaljeni, da sta jim žena in hčerka povedali svoje. Na koncu,ko so odhajali si niti pozdrava nista zaslužili od njih.

clock-img

20.11.2007, 11:34

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

No coment.user posted image Tole je res neokusno.

Bolje bi bilo, da se nekdo za foro našemi malo v striptizeto za opolnoči. Tko smo mi naredili. Teta se je oblekla v črne žabe, rdeča srajca, lasulja črna, pa potem rdeš veliiiik klobuk, da je bila pod njim dobesedno skrita.
Čez žabe je bila oblečena v rdeče tangice, žez sebe pa je dala črn plet, ful velik. In to je vžgalo do fula. V bistvu mu je takrat  malo za hec zaplesala, za šov. Smeha je bilo na pretek. Slačila se ni nič, samo plet je dala dol.

Ja pri nas so tud kdaj kake take fore. Al pa se kakšen moški zrihta v žensko in potem preseneti slavljenca. PA se smuka okoli njega in slini... pa ga nagovarja pa take fore al pa hoče plesat pa vsi vemo, da je to sam fora in je smeha na pretek. Da bi pa mojemu kdo striptizeto prpelu bi ga pa skoz vrata ven vrgla...

clock-img

20.11.2007, 11:42

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: nicnic

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

No striptizeta na petdesetletnico, tridesetletnico, fantovščino al bilo kam ne sodi brez predhodnega dogovora s slavljencem. Če to narediš brez privoljenja, za moje pojme te osebe ne spoštuješ.

Točno tako!user posted image

Se podpišem pod tole. Tak povabljenec nima kaj iskati na zabavi. Raus!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem