cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijke 2007 (2.del)

clock-img

23.01.2008, 17:22

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Joj joj spet smo na drugi strani.

Zdej sem pa jezna na mojga, ga čakam že eno uro lačna pa kot volk. Kati a je prišel? Najraje pa s kosilom čakam in potem se z velikim užitkom lotim postane hrane user posted image

Dans sem spoznala mentos in Hano - kakšen cuker - plave učke in najlepše ustnice. Hana bodi pridna in ubogaj mamico, da je ne bo skrbelo. Mentos ti pa kar možgančke na pašo saj si iz pravega testa user posted image

clock-img

23.01.2008, 19:49

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

no pa smo spet drugo stran raziskovaleuser posted image

clock-img

23.01.2008, 19:56

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Ja sem ha dočakala, sam so bli makaroni že čist mrzli, sem mela kar lase pokonc. Pa k mu še rečem, naj sporoči kdaj pride da ne bom kuhala prej in on meni čez pol ure, pršu je pa čez 2 uri, jih je pa tud pol 2 uri poslušu!

clock-img

23.01.2008, 19:58

clock-img

mentos

pencil-img

499

evo nas,

danes sem spoznala Alino, Manco in Jaka. Res pravi cukrčki, ne morem verjet kako so bili pridni, pa še toliko so popapcali. Mamice KT, N&B, in Januška, super ste. Komaj čakam, da spet pridem. Aja pa še to, sem kupila čajček in je mnjami, smo že eno flaško popili.

Zdej pa še slikice:
Januška in princeska Manca, ful pridkana, sedela v vozeku in se igrala, pa še toliko je popapcala:
user posted image
N&B in prisrčen Jaka, ful lepe oči, pa pravi jedec, jogurt je bil pa dober,
user posted image
KT in Alina-kopija moje Hane, sta bile skoraj enako oblečene. Alina je pa prav pridkana, pravi bombonček.
user posted image
user posted image

zdaj pa še moja princeska, je bila prav utrujena, vendar pridna
user posted image
user posted image
evo sem pripravljena na spanje, lahko noč
user posted image

zdej jo grem pa uspavat

clock-img

23.01.2008, 20:41

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

kako ste vsi lepi in prisrčni........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 07:33

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Dobro jutro vsem.

Spet sem prva in kavico častim user posted image .

Se mi katera pridruži pri user posted image ?

Kako lepe slikce, pa na njih so vsi taki cukrčkiuser posted image .

Mi smo imeli lepo noč, se je zbudil ob 1:30 je popil malo čajčka in sedaj še kar spi user posted image .To je prva taka noč po dolgem času.

clock-img

24.01.2008, 08:05

clock-img

KT

pencil-img

2747

Dobro jutro!

*ANA* a je še kaj kave?

Spet bo en krasen dan user posted image

clock-img

24.01.2008, 08:15

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Dobro jutro, jaz bi tud kavico, se mi jo ne da kuhat.

O kok ste bli lepi včeri, mi je tko hudi k nisem pršla sam moj prehlad je bil hudič. No pa drug teden a ne?

Ja Alina in Hana tak zgornji del ima tiudi Kaja, H&M rulls.

Mi smo kar dobr spali, ob 2 smo hotli dudko pol smo ob 6h jedli in spali do sedaj. Zdej grem pa kaj za papico prpravit.

clock-img

24.01.2008, 09:01

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

KT in Kati user posted image je dovolj za vse.

Je pa Svit vstal in sva se zrihtala, potem greva pa k frizerki.

Danes pa bo spet en lep sončen dan user posted image .

Včeraj sva bila od 10-12 zunej, pa od 13 do 15 in je bilo full lepo na sončku, Svita pa je malo sonček prijel po nosku in ličkih user posted image .

clock-img

24.01.2008, 09:17

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

jutro!!!

kako ste kaj?

clock-img

24.01.2008, 09:20

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Mi smo OK, kaj pa vi?

clock-img

24.01.2008, 09:21

clock-img

mentos

pencil-img

499

dobro jutro

jaz bi tud kavo. Ma pri nas je bilo pa danes spet tako tako. Hana se mi je do 01 ponoč zbudila ene 5*. Nato sem jo vzela k nama, kjer je vsake toliko časa malo pojokcala in nato je spala do 04, potem popapcala, me ob 08.20 zbudila, tako, da me ful mahnila po glavi z ropotuljco, zdaj pa spet pančka. Zdej se moram pa kar malo sestavit, kot da bi vlak peljav čez mene. No, zdej mi je pa še stara mama zbudila tamalo, jo hoče pocrkljat, jaz pa pizdim.

clock-img

24.01.2008, 09:27

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaz rabim en lonec kave, punce... A je sploh še kaj ostalo al ste že vse spile?user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

24.01.2008, 09:32

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

ja tudi pri nas je vse ok in pa lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 09:36

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

FLASK_A zate imam eno vprašanje. Kako oz. kam boš dala v varstvo svojegauser posted image , na poročni dan, oz. bolj večer in noč?

clock-img

24.01.2008, 10:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

hm.. malo si še prezgodnja za to vprašanjeuser posted image  Nič nimam še naštudirano, se imam še fuuuul časa.

Kaj je zdej z vama, a se poročita septembra?

clock-img

24.01.2008, 10:19

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

ne vem, moj itak pravi da bo vse on organiziral, da je na meni samo oblekauser posted image  pa user posted image če se bova bo to verjetno avgustuser posted image , pustimo se presenetit.

clock-img

24.01.2008, 10:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ojej... Če bi moj to rekel, bi se bala sploh iz hiše prit na tisti danuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 10:26

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

jaz mu pa glede tega zaupam, saj ima nore ideje in organiziral je že več deset porok za druge in so bili zelo  navdušeni...

clock-img

24.01.2008, 11:44

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

O ko bi imela jaz takegauser posted image user posted image  No, pa saj uživam v tem, mi ni nič hugega...

clock-img

24.01.2008, 11:50

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

midva sva bila pa sedaj na sprehodu, pol pa popoldan po spanju še na enega, je tako lepo vreme!

saj jaz bi tudi sama kaj urejala pa verjetno tudi bom pomagala sam bom večino njemu prepostila

clock-img

24.01.2008, 12:17

clock-img

Anonimen

Pozdrav še od mene. A je še kaj user posted image od zjutraj ostalo user posted image . Jaz se čisto out. Spet slaba noč. Mož je zbudil Taro ko je šel v službo in se je eno uro tako drla, noben položaj ji ni bil pravi, za vse jok, ampak res tako grozen jok.
Potem je bila pa ful tečna do 11-ih, nato je omagala. Jaz pa s težko, bolečo glavo pišem nekaj za diplomo. Še dispozicije nimamuser posted image .

flaska če bi moj rekel da bi organiziral poroko se tudi raje ne bi spravljala kam tisti dan, je bilo vse na meni, ampak je bilo tudi meni fino vse skupaj pripravljat.

nky bravo za fanta - bodočega moža user posted image user posted image

Grem še kaj spisat, potem pa greva ven. Kljub temu, da zelo smrka jo bom danes peljala malo ven na zrak, saj od nedelje nisva bile nič na zraku. Sicer je zelo mraz okoli 2-3 st.

clock-img

24.01.2008, 12:28

clock-img

Maya82*

pencil-img

5

Hey! Sem nova na forumu in se ne vem cist tocn kako ga uporabljat. 12. junija 2007 sem rodila hcerkico Pio, ki je sedaj stara ze dobrih 7 mesecev. Ker naju obe veliko zanima, bi se rada prikljucila vasim pogovorom in temam. Prvo pa me zanima ali je katera mamica iz Celja? Lep pozdrav!

clock-img

24.01.2008, 12:36

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

Maya82 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

če je katera iz celja ne vem, jaz sem iz sg, velikokrat sem v Velenju in prav tako Celju.

clock-img

24.01.2008, 13:17

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Maya dobrodošla! Ti kar spremljaj in piši, bomo zelo vesele ane punce! Jaz sem drugače iz LJ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem