writing-img

RE: Junijke 2007 (2.del)

clock-img

29.11.2007, 08:31

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

jutro tudi jaz pijem user posted image padme nazdravje!

ja moj angelček pa ima danes pol leta user posted image

clock-img

29.11.2007, 08:34

clock-img

Padme

pencil-img

662

A še katera zaspi zraven?

Samo včasih v izrednih razmerah, kakor je bila današnja noč, ko je imel vročino, drugače pa ne, ker Jaku to ne paše (se ful premetava) in potrebuje svoj prostor. Jaz pa tudi, ker če je on poleg mene, jaz ne spim nič...user posted image

clock-img

29.11.2007, 08:38

clock-img

Padme

pencil-img

662

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

ja moj angelček pa ima danes pol leta 

A že? Kolk čas beži!

Zato KEVIN ti pošiljam koš user posted image , nekaj user posted image user posted image user posted image za srečo, enega user posted image varuha in privošči si kakšno user posted image in pa seveda pol user posted image !

clock-img

29.11.2007, 08:40

clock-img

Padme

pencil-img

662

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Ej a vi veste a nam sedaj decembra pripada kaj božičnice? Al nič!

Mi ki smo zaposleni v državni upravi ne dobimo nikoli božičniceuser posted image . Tako, da je verjetno tudi zdaj ne bo...user posted image

clock-img

29.11.2007, 08:42

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

ja tale čas pa res tako zello beži, šele sedaj ko imam Kevina vidim, kako hitro gre vse skupaj, hvala padme, ja darilce ga še čaka v avtu dokler se ata ne zbudiuser posted image

clock-img

29.11.2007, 08:46

clock-img

Padme

pencil-img

662

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Zjutraj vedno sadje - kuhano jabolko, hruška, banana, to sem zaenkrat kombinirala. Bom pa probala še kivi ki ste ga omenjale, pa katero sadje naj ji še dam in kakšnega?

Sadje, ki se ga sedaj ne da dobit, sem pa jaz poskušala z kupljenimi kašicami (zaenkrat od HIPP-a), npr. breskve, marelice,.... (čeprav bom poskusila tako kot N & B s suhimi marelicami). To samo tolk, da vidim, če je reakcija, drugače pa se kupljenim kašicam raje izogibam....

clock-img

29.11.2007, 08:46

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

grem dat kevinu jest je že prav siten.

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Ej a vi veste a nam sedaj decembra pripada kaj božičnice? Al nič!

kaj je že touser posted image user posted image

bom mojmu rekla naj mi jo da saj nisem nikjer zaposlena...

clock-img

29.11.2007, 08:47

clock-img

Padme

pencil-img

662

JAKA in MAJ user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke.

clock-img

29.11.2007, 08:50

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Hoj!

Jaz sem čist povožena... Kako zanič spimo zadnje časeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Glavo imam kot balon, sam čakam da jo razpoči.

Uf, ti zobi so res beda. Pomoje ga to tolk muči. Pa še zamašen nos in ne more dihat. Eh, bo že, grem preden čist zamorim tuki gor...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

29.11.2007, 08:59

clock-img

durosh

pencil-img

251

KEVIN, za pol leta
user posted image

clock-img

29.11.2007, 09:09

clock-img

durosh

pencil-img

251

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Jest imam en problem. Ponoči, ko se Jaka zbudi za jest in ga vzamem k sebi v posteljo, obvezno zraven zaspim. Mali cukrček se potem stisne k meni in spiva do naslednjega obroka, ko mu le odmaknem majico in spet zaspim. Tako sedaj nekje od enih in do jutra spi pri meni. Saj včasih se predramim in vem, da ga moram prestavit v posteljico, ampak sem tolk komirana, da se mi ne da vstat.

A še katera zaspi zraven?

N&B, ne da sam zaspim zraven, ampak imamo  popolnoma isti ritem kokr vi!

clock-img

29.11.2007, 09:11

clock-img

durosh

pencil-img

251

JAKA, BRAVO ZA ZOBEK!
user posted image

clock-img

29.11.2007, 09:11

clock-img

durosh

pencil-img

251

PA MAJ TUDI!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2007, 09:13

clock-img

durosh

pencil-img

251

Ojla, KAti, vidim, da si gor.
Nikolaja je začela včeri na bušijo dvigovat ritko, veš, kokr KAja pred dobrim mesecem-tist, k je delala piramido. A to pomeni, da se bo kmal obrnila nazaj na hrbet?

clock-img

29.11.2007, 09:18

clock-img

Padme

pencil-img

662

Mali princ se je ravnokar zbudil, pokakan do ušesuser posted image , tako da se greva kar skopat....

clock-img

29.11.2007, 09:22

clock-img

durosh

pencil-img

251

IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Mene pa zanima, a je še katera junijka tu med nami, ki še NE uvaja GH, razen mene?
Jaz je pa zdaj po navodilu zdravnice še tako ne smem, dokler ne bo vnetje Sarine ritke in bokov OK.

ŠpelaP, mi smo samo 2x poskusili z riževimi kosmiči, ostalega še nič, bom počakaa še par dni, da bo bližje 6-ki. je pa dobila Nikolaja po Milupinih kosmičkih z adaptiranim mlekom flekice okrog ust, zato sem ji predvčerajšnjim stisnila svoje mleko in kupila tiste brez AM, je bilo boljše-nič flekic. Mi je pa patronažna včeraj rekla, naj ji kar zgostim obrok s temi kosmički, ker je punca živahnauser posted image  in ji očitno mlekce ne zadostuje več-pije tam na 2 urci.

clock-img

29.11.2007, 09:23

clock-img

durosh

pencil-img

251

ugotavljam, da sem ratala pol pismena!

clock-img

29.11.2007, 09:25

clock-img

durosh

pencil-img

251

Neja, živjo!
Kako kaj telovadite?   Ali Neja potrpežljivo prenaša tvoje matranjeuser posted image ? Pri nas je ponavadi kar jok in trma, ko ji kakšna pozicija ni všeč!

clock-img

29.11.2007, 09:26

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

No Kevin je ravnokar pojedel banano s pol jogurta.

clock-img

29.11.2007, 09:29

clock-img

durosh

pencil-img

251

A to je namesto rojstnodnevne torte?user posted image

clock-img

29.11.2007, 09:42

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

no ja to pa bo dobil piškotek

clock-img

29.11.2007, 09:42

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

Jutro!

Kako smo kaj?
Ponoči smo se borili z zamašenim noskom, tako da smo spali tako tako. Sva malo prej šele vstali.
Durosh: nisva še imeli NFTH-imava prvič 03.12. (telovadiva pa malo po svoje), kakor so nama na hitro pokazali v RA. Drugače je tudi pri nas večinoma jok in trma, glede položajev.user posted image

MAJ IN JAKA

user posted image user posted image  ZA PRVE ZOBKE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  ZA POL TORTICE

Z Nejo v rokah lepo pozdravljamuser posted image
Jo previjem in pridem nazaj

clock-img

29.11.2007, 09:54

clock-img

durosh

pencil-img

251

bravo, mamiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2007, 09:59

clock-img

durosh

pencil-img

251

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

no ja to pa bo dobil piškotek

sem mislila to bravo, mami!

clock-img

29.11.2007, 10:01

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

hvala hvalauser posted image user posted image user posted image

kevin že dremucka seveda zaenkrat še na meni, sem ga hotla odložit pa se je razjezu da kar kajuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem