writing-img

RE: Junijke 2007 (2.del)

clock-img

05.12.2007, 07:57

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

NIKA: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za uspešno izpeljan nastop.

clock-img

05.12.2007, 08:04

clock-img

KT

pencil-img

2747

Naša pravi, da ima pol kufr tega spanja in da je že vse odsanjala do nadaljnega - grem čveke. En full lep dan vam želim.

clock-img

05.12.2007, 08:08

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Naša pravi, da ima pol kufr tega spanja in da je že vse odsanjala do nadaljnega - grem čveke. En full lep dan vam želim.

Jaka je šel ob sedmih nazaj spat in je spal točno 15 minut. Sedajle je bil pa že drugič dons pokakan.

clock-img

05.12.2007, 08:14

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

jest tud zdejle grem še malo polikat rjuho - me neki glava boli. Se beremo kasneje.

PA PA

clock-img

05.12.2007, 08:15

clock-img

Padme

pencil-img

662

Jaka se je tudi ravnokar oglasil in se sliši dobre voljeuser posted image . Se greva umivat, pa vročino zmerit....

by, by ....

clock-img

05.12.2007, 08:16

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

lep dan vsem

clock-img

05.12.2007, 08:54

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Dobro jutro!

Jaz sem pri user posted image , Neca se igra v svojem kotu.

Zdaj si napišem spisek kaj imam danes za opravit, ker drugtače bom ziher kaj pozabila. user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:06

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Dobro jutro!
Jaz sem pri user posted image , Neca se igra v svojem kotu.
Zdaj si napišem spisek kaj imam danes za opravit, ker drugtače bom ziher kaj pozabila. user posted image

Dobro jutro tudi tebi. Sva že dve pri user posted image , s to razliko, da Jaka spi. Končnooooo. Od pol petih je že v akciji.

clock-img

05.12.2007, 09:12

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Trkam na les ... Neca zadnje čase zelo dobro spi, več kot kdajkoli prej, ponoči ni nikoli spala več kot 10 ur, zdaj po 12 user posted image s tem, da tudi popoldne zaspi. Ne za dolgo, vendar pa vsak dan in to zelo trdno in brez sitkanja. Ko je zaspana ji začnejo veke dol padat pa naj jo tačas nosim, dajem v auto, včeraj je zaspala tačas ko sem jo jemala iz auta in dajala v voziček user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:15

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

No pa se vam še jaz pridružim pri user posted image .

Svit že spi- ga je nona uspavala user posted image user posted image user posted image in ji je ratalo user posted image -meni ni user posted image .

KT čestitke čvekica  user posted image user posted image user posted image user posted image

N&B
bravo za nastop Nike user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa danes zvečer gledat Miklavža in eno igrico v tej smeri- bo nečakinja angelček user posted image , sicer pa bi po moje morala bit user posted image user posted image .

Vsem slavljencem pa ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

user posted image

nO ZDAJ bom pa morala mal po kuhinji pospravt ker zgleda da je atomska bomba not padla user posted image .
Včeraj pa sem 3 stroje cunj zlikala user posted image user posted image user posted image - sicer do 11 ure ampak sem jih pa le user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:23

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*
Mi gremo pa danes zvečer gledat Miklavža in eno igrico v tej smeri- bo nečakinja angelček user posted image , sicer pa bi po moje morala bit user posted image user posted image .

Mi imamo pa v soboto. Vsako leto občina pošlje vsem otrokom starim nad 3 leta vabilo za predstavo in obisk Miklavža. 

clock-img

05.12.2007, 09:24

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*
nO ZDAJ bom pa morala mal po kuhinji pospravt ker zgleda da je atomska bomba not padla user posted image .
Včeraj pa sem 3 stroje cunj zlikala user posted image user posted image user posted image - sicer do 11 ure ampak sem jih pa le user posted image

user posted image  Ana. Jaz sem tudi včeraj prišla na nula s suhimi. Dva stroja se mi pa sušita.

clock-img

05.12.2007, 09:25

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

No pri nas pa ni omejitev user posted image - od dojenčkov pa do konca OŠ user posted image , sicer bomo Svita kar doma pustili user posted image , ker je taka ura da je on tečen user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:26

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Meni pa se tretji stroj suši user posted image , samo da e posuši potem bojo pa spet čakale da se jih usmilim- ko so omare prazne 

clock-img

05.12.2007, 09:29

clock-img

durosh

pencil-img

251

Jutro,punce.
Najprej VSE NAJBOLJŠE VSEM SLAVLJENCEM,KI SVA JIH ZAMUDILI IN TISTIM,KI PRAZNUJEJO DANES
user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:29

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Ana user posted image za zlikane cunje, upam da ti je vsaj TV delal družbo tačas.
Zdaj imate dovolj za nekaj časa cunj ... ta stroj lahko še mal počaka.

clock-img

05.12.2007, 09:32

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

A katera ve če se dobijo DVDji s tistimi pravimi starimi Smrkci -  v slovenščini. Kakšen je bil ta, ki je bil pred kratkim v prilogi ??Dnevnika? 

clock-img

05.12.2007, 09:32

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Drnula ja mi je Hause družbo delal user posted image user posted image user posted image .
Druge bojo pa že počakale na prazne omare user posted image , ker do takrat se ne spavim k njim user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:33

clock-img

durosh

pencil-img

251

MAdonca, ste pridne z venčki! Mi bomo letos sam voščilnice delali. Verjetno.

Alora, mi smo se včeri začeli kotalituser posted image .zddej nas je pa še bolj polna hišauser posted image .

Moram mal prebrat za nazaj, kaj se dogaja. ZAsledila sem, da je imela Nika nastop-BRAVO, NIKAuser posted image user posted image user posted image . Pa vidla sem TAro, kako čiča-BRAVO,TARAuser posted image user posted image user posted image .

Neja, kako je blo na NFTH?sva meli tudi medve v pon,pa sem se prepozno spomnila, da imata tudi vedve 3.12., drgač bi vaju povabili na eno kavico. Midve mava naslednjič 11.12. Kaj pa vedve?

clock-img

05.12.2007, 09:36

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Me je prejle prešinilo, sem ravno Neci pravila user posted image , da semse pred pol leta ob takem času v porodni verjetno guncala na žogi s polnim tebuhom nje, našopana z umetnimi popadki... ona je rinila ven jaz pa ji nisem hotela odpreti vrat user posted image ... 

clock-img

05.12.2007, 09:40

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Ja kako hitro ta čas beži user posted image , še pred pol leta so bili vsi varni v našem zavetju user posted image .
Zdaj so pa mali vrageci user posted image - no vsaj naš user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:41

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

Midve sva imeli NFTH v Soči. Bilo je full dobr, Neja niti enkrat ni zajokala - no razen zadnjo minutko je nekaj protestirala, ko jo je oblačila user posted image user posted image user posted image  verjetno je hotela še kar malo telovaditi. Midve imava izključno samo pravilni handling in se bo stvar uredila. No ne takoj, ampak s časoma. Kako je šlo vama, Durosh???
Tiste ki imate DVD od Vzajemne za handling; no našo ima ta fizioterapevtka IRENA, k je posnela ta DVD. FULL FULL FULL FULL FULL prijazna in 'topla' ženska. Res obvlada svoj posel in tudi otroci se je ne bojijo.

Tudi naša princeska se je včeraj sama, čisto popolnoma sama obrnila iz trebuščka na hrbet. Ma sem kar pogledala. Pa mojmu to povem, pa reče; a si posnela??? Kako že, če sem tudi sama prepozno videla (pa predno jaz vse pripravim, prižgem, nastavim, traja in traja user posted image user posted image )

Res škoda, da nisva šli na kavico-pa drugič...

Nas naslednji teden ni, gremo na dopust, zato imava naslednjič 17.12. ob 09.30 zjutraj.

clock-img

05.12.2007, 09:46

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Jaz prebiram rr, Neca pe je tačas raztrančirala škatlo z važilnimi robčki za ritko brisat in jih vsaj četrt ven potegnila user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:48

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Jaz prebiram rr, Neca pe je tačas raztrančirala škatlo z važilnimi robčki za ritko brisat in jih vsaj četrt ven potegnila user posted image

Pa sigurno je bila tiho kot miška. Mami si je pa mislila, kako je pridna. user posted image

clock-img

05.12.2007, 09:57

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

IZVIRNO SPOROČILO:

Pa sigurno je bila tiho kot miška. Mami si je pa mislila, kako je pridna.

Točno tako user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem