writing-img

RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna?

clock-img

24.11.2007, 04:03

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Nam na NS niso nič napovedali, so nam pa na morfologiji napovedali user posted image in res ga imamo.
Mene zanima kako je zdaj na NS pri pušenjaku? A kaj posname user posted image al je še vedno sam slikca pa adijo?
Pa kje majo te ultrazvoke, ki snemajo in ne vem kaj. Vem, da imam moja G normalen ultrazvok, nimam pojma pa če kaj posname. Pa mislim, da ni 3D.

LP

i belive i can fly....

clock-img

24.11.2007, 13:02

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Jaz sem imela pri dr. Pušenjaku NS. Prosila sem ga za CD pred pregledom. Posnel je 2 3D filmčka po 25sekund in dal dve slikici.

clock-img

24.11.2007, 13:07

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Pri prve mi je dr. Geršakova napovedala user posted image in je res! V drugo pa so mi rekli, da se ne vidi dobro-imamouser posted image

clock-img

25.11.2007, 19:08

clock-img

mml

pencil-img

4156

Prvič na NS napovedali user posted image  in imamo user posted image , drugič na NS napovedali user posted image , tudi po AC in 3D UZ je user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

03.12.2007, 20:07

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Na NS so mi čisto navdušeno povedali da se vidi spol in da bi mi ful rada povedala in je napovedala user posted image . Do morfologije je lulček odpadel in je postala user posted image  in tudi na 3D je bila user posted image . Kaj bo zares bomo pa vedeli prav kmalu...

Evo uradno lahko potrdim da so se meni zmotili na NS kjer so mi napovedali user posted image , zibamo pa user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem