Kaj te tako dotolče, če ne zmoreš? Kaj vse hočeš dokazati, da lahko narediš? Komu in zakaj?
Vse. Kar si pač zastavim, služba, faks, doma stvari, če komu kej obljubim, sploh mami če kej obljubim....
Komu hočem dokazat? Sebi, že od nekdaj. Zakaj? Pojma nimam. Drugi itak mislijo da vse zmorem, no ne vse, pač več kot v resnici. Ker na zunaj še vedno dajem ta vtis.
Pač men je vedno vse šlo tko zlahka. Na splošno mi je šlo zmeri tako kot sm si zamislna. Brez pretiranega truda. No zadnja leta mi pa ne gre več. In me pač jezi to.
Nekak ni glih zabaven občutek ko veš da nimaš svojega telesa in svojih misli več pod nadzorom. No vsaj meni ne.
Recimo moj spomin. Od nekdaj imam fenomenalen spomin. V šoli se mi ni do faksa blo treba učit. Sem si vse zapomlna. Na faksu sem že šepala mal, zdej....zdej pa pridem na izpit, pa gruntam kter predmet je to

. Se spreminjam v idiota. Sicer mi noben ne bo zagotovil da bom po operaciji ista kot prej, vsaj kar se spomina tiče...sam upanje pa je

.
Pač ko rataš iz ene suhice, polne energije, polne življenja, z izvrstnim spominom, ki jo zanima vse možno in bi vse rada videla in probala....rataš bitje k se včasih ne more spomnt svojga naslova, ki en teden živi od jabolk in zeljne juhe pa se še zmeri redi ker ima pač napačna zdravila, ki komaj prisopiha do svojga stanovanja, ki se ji včasih niti na kofe ne da kaj šele v službo, ki ne more niti smučat več niti nič ker jo kolena sfrkajo, ki tud če kaj bere ni isto kot prej, ker se ni zmožna skoncentrirat...vse zarad ene blesave žleze....no jst se s tem ne mislim sprijaznit. In bom nardila pač vse da se mi ne bo treba. Ker pri 26ih pa ne mislim vegetirat. Saj mogoče se enim zdi tako življenje normalno, meni pač ne.
In na operacijo nisem niti pomislila preden ni res ratalo nevzdržno. Ker živciram že sama sebe. In sam še slabš bo.
Ni vedno isto, imam dobra obdobja in slaba obdobja. In v dobrem obdobju probam nadoknadit vse tisto kar mi ni ratalo v času ko mi energija pade.