Meni se zdi najlažje? Recimo trikrat popoldne/zvečer sprehod ob jezeru za pol ure?
To že delam

. Namest na kavico grem na šetnjo. Sicer me skor kap

, sam k neham dihat k lačen pes se pa prou fajn počutim.
In ja dost ljudi sem skenslala. Ker jih je bilo ogromno, dosti takih z katerimi sem se družila samo še iz navade in sm pršla sam slabe volje domov ko sem bila z njimi zunej.
Sam vse to, kar opisujem da ne zmorem več, sm včasih lahko. In jaz sam hočem da je spet tako. Da bom spet lahko debatirala s kom take bolj resne stvari brez da bi se izgubila vmes, da bi spet lahko sedela na predavanjih brez da skor zaspim vmes, da bi spet v službi lahko vse naredila v roku, da bi lahko prebrala vse tiste knjige ki čakajo boljše čase doma, ...
Meni se ni nikoli zdelo prej da sem preobremenjena. Dokler so bili hormoni nadzorovani. Sedaj imam pa nonstop ta občutek.
Me živcira da se moji stavki sedaj začenjajo z bom.... Ker skoz to govorim. Bom to, pa bom to, pa še to....pa nič ne zmorem.
Sem pa bila pri zdravniku, on tudi ve kako se počutim. Sedaj bom imela par obiskov pri psihologu zaradi operacije. Pa še posvet z kirurgom, da mi vse razložijo. Pa tudi kako naj bi operacija name vplivala mi bodo pojasnili.
Nekak nisem človek ki bi bil hitro zadovoljen. Jaz sem res prou srečna k mi kej rata. Ko naredim neki k ne rata glih vsakmu. Al pa neki k sm si ful želela uresničim. Pa sem se zmožna tud ful potrudit za to. Sam zdrava bi bila rada. Da bi imela šanse se potrudit. In pri tem mi bo operacija pomagala. Pri vsem ostalem pa si bom mogla sama oz. z pomočjo ljudi ki jim zaupam.
Sem pa na vezi z eno punco, ki je v podobni situaciji. Operacijo ima januarja. Probleme pa ist kot jaz, pa ni imela nič takega prelomnega v življenju. Pri njej je kar nenadoma prišlo. Pri meni je bil pa res verjetno psihični vzrok.