writing-img

RE: Julijke 2007 (3. del)

clock-img

07.01.2008, 15:13

clock-img

Anonimen

Tašonka, a lahko še meni geslo? user posted image

clock-img

07.01.2008, 15:19

clock-img

julij

pencil-img

307

Tašonka, daj še meni dovoli, da vidim kako lepa si!

clock-img

07.01.2008, 15:31

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Tašonka, se pridružujem: ful si bla lepa nevesta. Pa tak lep par sta z možekom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2008, 15:41

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Wauuu, kakšen val sm sprožla! user posted image user posted image  A ne, kok sta lepa Tašonka in možek!!! Me ma, da bi se čimprej poročila! user posted image  No, resno je nekaj takega v planu, ampak nimam pojma kdaj. Bo treba shujšat, pa še mal shujšat, pa še kakšno kilco izgubit! user posted image  Ker na svoji ohceti morm bit najlepša! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

07.01.2008, 15:42

clock-img

Anonimen

Češnca, sem opazila, da imaš blog.. Bi mi poslala vabilo? user posted image

clock-img

07.01.2008, 15:49

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

A_R  imaš zs.

Punce, kje je pa zvesta?

clock-img

07.01.2008, 16:02

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Češnca me too, me too (blog mislim)user posted image
Jaz sem bla na svoji poroki tud bolj suhauser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

07.01.2008, 16:04

clock-img

Anonimen

Ja, sej jst sm bla tud bolj suha na poroki kot sem zdaj.user posted image Hvala za pohvale!user posted image
Gesla razposlana tudi drugim, ki ste prosile zanj.user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:05

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

madejka ampak ti si suha! user posted image  Pošlji mi emajl na zs!

clock-img

07.01.2008, 16:07

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ehh nisem glih več... sem bla bolj pa se s tistim primerjamuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

07.01.2008, 16:13

clock-img

Anonimen

Tašonka, sem si pogledala slikice... Res si bila zelo lepa.. Najlepša nevesta. In slika, ki je tebi najljubša - odlična je! user posted image

Češnca user posted image user posted image user posted image Ej, si me nasmejala prej na ZS.

clock-img

07.01.2008, 16:16

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

A_R no fino, da sm te nasmejala! user posted image

madejka sej vem, da pri sebi človek opazi vsako malo spremembo, napako... Tako pač je!

clock-img

07.01.2008, 16:16

clock-img

julij

pencil-img

307

Tašonka, kako sta bila lepa.

Jaz bi se tudi poročila, pa še nama ni ratalo tako daleč prit. Še Ane nismo krstili!user posted image  Se kar ubirama, pa se ne spravima zraven.

clock-img

07.01.2008, 16:18

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: julij

Jaz bi se tudi poročila, pa še nama ni ratalo tako daleč prit. Še Ane nismo krstili!user posted image  Se kar ubirama, pa se ne spravima zraven.

Pol pa lohk skupi vse to porihtamo! user posted image user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:18

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Julij vse ob svojem času... če splohuser posted image

Evo dokaz: user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

07.01.2008, 16:22

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Vov, Madejkauser posted image user posted image user posted image
Še ena ful lepa nevesta in ženein.user posted image user posted image user posted image
Meni je večina nevest ful lepih, čeprav ene se naredijo gor, da bog pomagaj...user posted image user posted image user posted image .
Sama sebe pa se ne morem predstavljat v poročni obleki. Se mi zdi, da bi zgledala ko povita riba. user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:27

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

o, madejka, sej vidva sta bla tud ful lepa!!! user posted image user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:29

clock-img

Anonimen

tašonka jaz bi tud geslouser posted image

uf, jaz se pa nočem poročituser posted image se ne pustim, pa je moj že mel neke ideje, sploh k sem bla nosečauser posted image ampak mi niuser posted image

aja, dejte mi povedat, a je dala že kere kak rižev vafelj otročku al kej podobnegauser posted image ker keksi so spet z glutenom....in če, kakšne točno, al je to vseenouser posted image

clock-img

07.01.2008, 16:31

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Uh, jay sem pa bila na svoji poroki kakih 10 kil bolj debela kot sedaj po poroduuser posted image . Pa me je moj kljub temu ozeniluser posted image .
Cesnca, verjemi da bos na svoji poroki najlepsa, ne glede na to koliko kil bos melauser posted image .
Madejka, ti si bila tud lepo urihtana. Pa moj moz je mel tud tako dolge lase kot tvoj na tej sliki. Ah, takrat se v najstniskih letihuser posted image .

Sem vas ya nayaj preletle,a ste res cel album slikic ustvarile in taksne cukre imate, da je lusno ay gledatuser posted image .

Backo, zal mi je za tvojo mami.
Tasonka, vidim da si ye yacela z sluzbo, seveda , saj je ye januaruser posted image . No, si vsaj malo odpocijesuser posted image .
Baja, jaz sem tudi prej ful na to misli,a kako bom odstavila pa te zadeve. Sedaj ap vidim, da je kr enostavno obroke zamenjat z GH, tako da mislim, da bo dojenje bolj izzvenelo, ker sedaj recimo ga danes cez dan se sploh nisem dobro podojila, ker ni hotel. Tako da se mi lahko joske se malo napolnijo za nocuser posted image .

Ena me je vprasala , ce kaj pogresam nemcijo in ostalo kar je gori. In ja trenutno fejst pogresam moza, nemcijo kot tako pa malo manj. Ce bi bilo samo po moje, se sploh ne bi vracala gor, bi raje tu zazivela, ker se taak domace pocutim, pa skoz mam kam za it in koga obiskat, pa te zadeve. V glavnem ni mi tako dolgcas kot pa goriuser posted image . Hm, v naslednjih letih mogoce, kaj pa ves, pa res pridemo nazajuser posted image .
Sicer pa tudi moz pravi kako naju pogresa in naju ima rad, pa da mu je jasno postalo da zeli naju in ne samskega zivljenja, pa ce sem pripravljena spet poskusit in ce lahko vse kar je bilo pozabimuser posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 7.1.2008 16:32:07 >

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.01.2008, 16:33

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ulla, jayz se nisem kaksnih vafljev dajala, pa za kekse tud mene zanima katere lahko, to bi mu rada dalauser posted image . A se telovadis vsako jutro in ali so uspejhi vidni? Men se zdi da sem se ze malo celulita znebila, pa tu tud vsi pravijo, da sem fajn dobla linijo nazajuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.01.2008, 16:34

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Kapica ob tvojem zadnjem odstavku sem kar solzne oke dobla!user posted image user posted image Pri prejsnjem postu...

soooonček je, soooonček

clock-img

07.01.2008, 16:36

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Kapica ob tvojem zadnjem odstavku sem kar solzne oke dobla! Pri prejsnjem postu...

Madejka jaz tudiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.01.2008, 16:37

clock-img

Anonimen

kapica še telovadimuser posted image zdaj sem sicer parkrat spustila med praznikiuser posted image samo spet s polno paro naprejuser posted image uspehi...kaj vem....celulit mi je itak izpuhtel kar kmalu čudežnouser posted image zgleda ta vrag res od zastajanje vode nastaneuser posted image

ostalo pa še čakamuser posted image

clock-img

07.01.2008, 16:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Tasonka, vidim da si ye yacela z sluzbo, seveda , saj je ye januaruser posted image . No, si vsaj malo odpocijesuser posted image .

Pa še prov maš.user posted image
Sem vesela, da se pogrešata z možem, pa kokrkol se čudno sliši!user posted image

Ulla, jst nisem še nobenih vafljev dala.user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:42

clock-img

Anonimen

pa so res fajn slikceuser posted image user posted image lepa, lepauser posted image pa fejst dedca mašuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem