IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Mala pikica se mi zdi, da so se nekatere na našem seznamu nosečk kar izgubile, ali pa še res niso rodile?
Urssyy, katere nosečke pa so se izgubile? Možno je vse, da sem kaj zašuštrala
sani najprej bi te prosila za geslo, da se nagledam še malo punčk

Pa mislila sem te vprašat glede kopanja, kaj vidva vsak dan kopata Manjo ali se vmes kakšen dan tudi samo umivata?
Nam še popek ni odpadel, tako da kopali se še nismo, ga pa seveda vsak večer umivam, čeprav ni najbolj navdušen
katee tebe sem pa hotela vprašati glede zatekanja. So zatekline že čisto izginile? Jaz še jih nekaj malega imam, rob od nogavic se na gležnjih še vedno vidi, drugače pa je že neprimerno boljše
aja,
katee in sani, kako povijata vajine štručke, široko ali ne? Mi imamo kolke 1b, tako da moramo do pregleda široko povijat. Katere pa pleničke uporabljata? Jaz imam čez noč pamperske, čez dan pa DM-ove, pa vedno bolj razmišljam, da bi imela samo pamperske. Se mi zdi, da je pri DM-ovih večkrat kaj zraven.
Jah, počasi bo res čas, da se bomo preselile na starševski čvek, da ne bodo naše nosečke prehitro na 200.strani
glede posodic za umivanje... jaz imam eno vedno za umivanje ritke. V drugi pa imam vodo za umivanje po telesu. S tisto vodo najprej umijem očke, obraz, uhice in glavico, potem pa še rokice, trebušček, nazadnje pa še nogice in še enkrat ritko. Nimam pa nikoli prekuhane vode, so že v porodnišnici kar vodo iz pipe uporabljali, pa še to je sestra hodila kar z eno pleničko sem in tja, pa je kar vse s to pleničko umila, od glavice do nogic.