Ups, sem bila prehitra zgoraj...
Sunny čestitke še tukaj!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Mala pikica-daj povej kakšno številko nosita ,ker upam ,da te nisem takrat preveč zmotila s številkami ,ko sve bile skupaj v c&a-ju?
Lusa, 56 številke so še kar v redu, je pa čisto odvisno od modela. Bodji 56, ki sem jih kupila v Emporiumu, so mu premajhni, predvsem zato, ker moramo široko povijat, od H&M-a 56 pa so super. 50 pa žal (so bili v kompletu s 56 iz Emporiuma), ti jih takoj pošljem, če bodo Daši prav
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Tako, kdaj se bom naslednjič javila ne vem, tako, da ne me prehitro pošiljat v Rim.
Brez skrbi, prej kot te pošljemo v Rim, ti sigurno še po telefonu zatežim
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1
A mogoče katera ve, kako zgleda, če mehur poči odzgoraj? Enkrat na dane se mi vlije bela tekočina, da mi premoči tako hlačke kot trenerko, potem pa nič več .
Ti ne bi vedela povedat, meni se je vse vlilo in teklo kar pol ure skupaj. Bi pa se na tvojem mestu vseeno šla pokazat v P.
Jaz tudi nekatere pogrešam tukaj, od nosečk do mamic; koalo, rajo, muzika se je le prikazala

, pa še katera bi se našla, od mamic pa nano in martinco.
mamice vidim, da naši otročki kar lepo spijo čez dan, imamo lepo čas za RR
Zdaj grem počasi v kopalnico, potem pa je treba še Gašperja porihtat. Ponoči pa upam, da bomo spet lepo spali
uh, vidim, da sem bila zelooo dolga. Pa sem vam obljubila, da po porodu ne bom toliko težila tukaj