Evo še mene danes, mi je le uspelo priti do vas
Imam pa spet 4 strani za prebrat, oh ve klepetulje
Sem bila zjutraj pri G zaradi rane, pa še v laboratorij sem morala dati kri zaradi moje grozne slabokrvnosti.
Prehlad se zaenkrat samo stopnjuje
pam, da ne bom Gašperja okužila. Cartal se bo že pri atiju, hranil pa ga bo ati bolj težko
Vračamo pozadrave piškimiški, upam, da bodo kmalu doma
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Mi je pa zanimivo kako so patronažne med sabo različne...nam je pri Manci rekla, ko je bila Manca stara 10 dni (sredi mrzlega, sneženega decembra), da ni nobenega razloga, da ne bi šli ven za 10 minut in po tem podaljševali za 5 minut vsak dan, če bodo le temperatrue nad -10 °C, tako da smo takoj naslednji dan štaratali s sprehodi
Ja jaz že od jutra razmišljam, da bi ga dala za 10 minut v košaro in nateraso na sončka. Tak lep sonček je. Mislim, da bomo kar šli, ko se zbudi.
Katee, vi ste šli danes ven?
Benika še enkrat čestitke za Jakoba! Je pravi fant! Ustnico pa bodo tudi 'popravili'. Medicina danes res dela čudeže.
Vidim, da govorite o
lanolinu, se pridružujem vsem, ki so pohvalile lanolin od Multi mum. Ga ne dam iz rok za nič na svetu
martinca tudi ti dobrodošla spet med nami!
lusa mislim nate vsak dan, pa vse bo v redu, verjemi
mamice, vidim, da res čakate name, da gremo na starševski čvek

V redu, potem pa gremo, zdaj nas je že kar nekaj!
Kaj pravite na naslov 'malčki januarčic 2008'? Ima še katera kakšno idejo? Sicer pa lahko kasneje še spremenimo
Torej, srečke nosečke, mamice vas počasi zapuščamo, čeprav vam nikakor ne bomo dale miru