sovica najprej tebi,ne vem kaj naj ti rečem,me zelo žalosti,druga ne morem kot
,želim ti,da bolečina čimprej mine...
Zdaj je tudi mene postalo malo strah punce.
katee,odkrito rečeno sem res razmišljala o vlažilcu zraka in to ravno danes zgodaj zjutraj.Grlo sem imela tako suho,kot še ne odkar tukaj živim.In sem navsezgodaj razmišljala,da bi bilo fajn,če bi ga imeli...
Tudi meni je ta kmetija ful brezveze,pač pogledam tu in tam,pa če druga ni kaj. Zdi se mi da gledam ravno zato,ker me razp...in se tak rada živciram in komentiram zraven,da se moj
kar križa zraven.Jaz pa uživam v komentarjih...
No,martinca,si pokazala
kako se nam smiliš??
Njemu se pa nisi včeraj nič ne?
Vaney,sem gledala prvi hrvaški Big brother in po resnici vse "dele"in mi je bilo kar fajn.Tukaj pa nimam Rtl televizije in mi je kar malo žal,da ne morem gledat.
Teja,lepo da si ubogala nasvete in šla h gin.pa povej zdaj če ni fajn,da si pomirjena??Jaz pa sem resno začela razmišljat,če bi mi kak sorodnik kupil sterilizator.To prekuhavanje je bilo danes obupno.Vse flaške so bile bele od te vode in dudice polne.Vem,da včasih tega ni bilo,ampak mogoče tudi voda ni bila takšna??!!Če druga ne si bom kupila rabljenega,po možnosti za mikrovalovno.Saj je tudi ta tekočina ok,ampak vseeno.
Joj,Lusa,nehaj bit tak pridna,jaz se pa nikoli nimam s čim pohvalit,kaj sem vse delala!Res si pridna,jaz pa lena in poredna.Pa se mi zdi da ves dan nekaj prčkam.Zdaj sem še malega od mojega postrigla,imajo jutri nastop,pa me je tako bolela sramna kost,ker je še manjši in sem se mogla bolj počepnit...Evo,pa sem se pohvalila...
Meni je tudi vseeno,kdo ve za ime ali spol,važno je da dobim mojega malega pikija,ki me bo osrečil neskončno...Glede likanja,verjemite,da kasneje ne bomo več vsega tako speglale,to je zdaj,ko je čas...in veselje do tega...potem pa ???
mala pikica,tudi jaz ne mislim pobegnit,pa če mi prestavijo PDP na jutri!!
karmyka,me veseli,da sta pupiki vredu in tvoja zgodbica mi samo dela lušte,da bi jaz tudi stiskala mojega
.
Benika,Nastavke za bradavice imajo v Mb povsod,jaz sem jih kupila Baby centru.Videla pa sem jih v vseh otr.trgovinah.
Bodite lepo.