dan
končno sem se prebila čez vse poste ,ve čveke
Jaz sem zjutraj oddala otroke v rejo za par ur(babica ,da ne bo katera resno mislila
),pol sem šal pa v en konkretni šoping po enih treh tednih
.In pomislite ,ljudstvo s katerim smo se srečevali ,mi je več ali manj skoz govorilo ,kolk sem shujšala
.Da sem čist brez trebuha;ja seveda ,ko pa niso tam pri kolenih nič gledali
.Očitno sem bila potem v prejšnji nosečnosti glih taprava ,k osem se zredila skoraj 30 kil.
Pol sem pa prišla domov in sem si en konkreten sendvič nardila,da glih ne shiram kje
(za bat se je ).Drugače bp.
Kmetija ;jaz jo tud včasih gledam in tudi mene je Miha včeraj izjemno presenetil v neg . smislu seveda,pa mi je bil do zdaj najbolj primeren kandidat za zmago.Ampak je odreagiral res kot en psiho.Klemen mi pa itak ni že od začetka všeč.
Klaja ,vidiš da bo vse vredu
.So naše pozitivne misli pomagale
peglanje plenic;menise zdi da so se tapotiskane dosti težje speglale ;verjetno zato ker so nove .Ta bele so pa itak že utrjene .Jih pa tud jaz sam ona začetku parkrat likam ,pol paa nič več ,tako kot Luša.
spol dojenčak;pri nas veva sam omidva z možem in nekatere od januarčic(tiste ,s katerimi smo se dobile na kavi).Pa ne da ne bi hotela povedat,amap kbi rada da bi blo za domače in žlahto presenečenje.Ker pa je baje tukaj na RRpol moje žlahte ;preverjajo vsak omojo napisano črko ,očitno
,zato ne povem.Imam pa cunje tako roza kot plave.Imeni smo pa tud zbrali.;Lana in Luka
mala pikica ;jaz bi od navedenih datumov izbrala 26.12.in tud zdaj še močno upam da bom takrat rodila ,čeprav naj bi blo prej.
mml,tvoja mala kodrasta budilka je očitno že sprogramirana na dokaj zgodnje bujenje,amapk tud pred osmo je vredu ,kajne.Naj ji ostane to v navadi .Naš budilec nas je pokonc vrgel že ob 6.30
.Od nekje mu je bila ideja že navsezgodaj ,da je zunaj sigurno sneg
.
Če vama bo popoldne dolgčas ,se lahko pripeljeta v naš konc na izlet ,pa vam bo cajt hitro minil ;boš vidla
piškamiška,ne ga zdaj biksat da boš v ponedeljek ostala v P.Kava vabi
katee,jaz imam en super vlažilec zraka že enih par let in ga pozimi pridno uporabljam.Kupila pa sem ga v sanolaborju.Pameten nakup ,če mene vprašaš.
nalin,ampa ktvoj žan pa res dolgo spi zjutraj
.Pa to vedno tako?
sunny morning,jaz se pa poplnoma strinjam s tabo ,ko praviš da gre sam na smučanje.Če bi moj hotel iti ,bi mu sigurno dovolila.
vaney,tud i jaz imam enega odvisnega terenca doma in ene sorte poslovneža.Amapk tako pač je ,j.... ga.Smo se navadili skozi vsa ta leta.
teja ,no vidiš ,da je boljše da si šla v P,si vsaj lahko mirna.Pa
da je vse vredu.
Luša ,pri vas bo pa še vesel o danes s kolinami.pravi zimski praznik
mala pikica ,evo še ena ki obljublja ,da bo kljub decembrčku ostala januarčica.Bi vas preveč pogrešala;se človek res navadi ,kajne.Pa ne pretiravaj s pospravljanjem ;jaz že ne
karmyka,
za princeski ,da tako lepo napredujeta.Držite se.
lep sončen dan vam želim