pozdravljene
in mamice
spet smo tle na hitrco ,ker imam glih mir.
Moram vam povedati ,da po predzadnji katastofalni noči glede spanja ,je minila zadnja noč mirno,spala je od 9-3 in potem do 6. Ne smem Lane preveč hvalit ,da ne bo spet akcija danes.
Sem pa tako kot ti ,sani ,tudi jaz,čeprav vedno zagovornica tega da se malih dojenčkov ne da razvadit,zmeraj bolj prepričana v to da se jih da.Naša damica namreč prav dbro ve ,kam jo dam spat ;al i je to posteljica ,to bolj kot ne sovraži
,al ije tov naročju(to obožuje
)al i je to tavelika postelja ali je v dnevn i sobi v zibki.Tukaj je pa tud vred u in tud pisne ne.
nusy ,ina ,katrin,muzika in ursulina iskrene čestitke ob rojstvu vaših zakladkov
.Zdaj pa gre to kot po tekočem traku
nana,tvoj Klemen je pa pravi mali mož ,sploh nič dojenčakast se m i ne zdi,prej "odrasel"
.Pravi cuker je (glih za našo Lano
enkart čez 20 let
)
lunca ,zdaj pa se še pozdravi pa pojdi rodit in ne čakaj potem na nov prehlad ,ekr si očitno res zbirališče bacilov
.Aja ,sem pozabila že zadnjič;Pini prav posebna zahvala ob rojstvu Lane
piška miška ,sem zel o vesela da ste vsi trije že doma .Zdaj pa uživajte
mala pikica ,včeraj sem vas pa sfalila na pop-inu.Sem ravno tamalo rihtala ,pa je bila naenkrat ura že čez osem.Bom si pa tukaj na netu ogledala.Vse čestitke za nagrado ,čeprav se pridružujem mnenju ostalih ,da jo vsaj ne bi nikoli rabili
suny morning,tale vaša "mala "Neja je pa tolk lepa .In spada prav tako kot Lana med težkokategornice
.Pa napiši porodno zgodbo ,ko boš utegnila ,pa ostale tud seveda.
puri in nalin ,vidve sta pa
že parv bogi s temi lažnimi.IN to že tolik očasa se ti vleće.Še mal ozdržita ,pa bo vse za vama,ko bosta pa Tio in Jonasa dobili v naročje ,bosta pa itak vse takoj pozabili.Pa saj to že sami vesta
mml,a za sprememo imate pa celo v Ljubljani sonce ?ke rponavadi je pri nas ,tam pri vas pa vse megleno in pusto
.Pri na sje pa ... dež
-Če bi blo sonce ,sem nameravala danes z Lano ven,prvič.Tako ne bo nič danes.
Pa upam da bo grlo boljše in se ne razvije kar ne bi blo treba
ursyy in lunca ,veš da bomo v ponedeljek mislile vse me tukaj na vaju in močno stiskale pesti.Čim lažji porod i n okrevanje vama želim.
benika ,super da ni kaj hujšega.To bodo pa že poštimali,kajne.Glede noči ,kot si jih opisala ,naj te potolažim ,da je bilo par dni po tistem ko smo prišli domov iz P čist isto,amapk smo se nekako unesli.Čez dan spala kot mucka ,ponoči pa punca polna energije,mami pa malo manj
.
Pa še glede sluha ;to je bila štorija pri nas.V P ,ko so kontrolirali sluh, je na enem ušesu takoj zapiskalo ,da je ok,na drugem je pa 3x probala pa ni hotelo.Jaz itak panična do nezavesti ,da otrok je pa gluh
.Da sem bila tisto noč ob spanec,mi verjetno ni teba posebej poudarjat.
Bolj kot me je sestra prepričevala ,da ni to res ,bolj sem panicirala.Je navedla kar nekaj razlogov ,zakaj ne pokaže zmeraj da je vredu ,pa čeprav je .In gluhost je bila med navedenim irazlogi na zadnjem mestu ,pred njim še kup drugih,ampak jaz sem sklepala po svoje
.Tak oj sem pomislila ,da je takrat gluha postala ,k osem bila na EP mažoret ,ko je bial tako glasna muzika .
NO,drugi dan je pa brez problema ta napravca takoj zapiskala ,meni pa se je odvalil kamen iz srca.
In tako je sluh bp.
Če sem pa panik,no
aja,punce ,dajte m ipovedat ,če katera pije nek napitek iz sezama za velikoooooo
mleka?sem že od kar nekaj punc slišala ,da baje mleko lije v potokih(malo pretiravam).Kako s e ga pa pripravi?
to je to zaenkart .Lepo bodite