Dan,
da se javim, na svoj PDP. Danes sem imela CTG (reaktiven), MV nezmehčan, nič odprta, pretoki v redu,
majhna in bolj malo plodovnice, ampak še vedno dovolj.. današnja G bi me kar poslala rodit
potem sva se malo pogovarjali in je rekla, da izvidi so ok in da če ne želim, da lahko grem domov.. da v sredo bi me pa kar obdržali... malo sem zmedena, ker zadnjič mi je en strajši G rekel, da on ne bi priganjal, dokler ni vsaj malo "zrelo"... jutri bom klicala še svojega G, da slišim še tretje mnenje. sicer se pa super počutim, bolje kot pred 14 dnevi.. prav nič noseča
septemberka in dašabina - čestitke za
oz.
!
klepetka - jaz imam od L'Occitane balzam za masažo otroka in mamice, brez dišav, barvil in konzervansov, vsebuje pa 40% karitejevega masla, 40% kokosovega masla, 8% olja grozdnih pešk ter izvlečka ognjiča in ovsene moke.
Suzana KK - kako lepo si napisala. hvala.
vesela sem, da je šlo vse gladko, da ste dobro in da je Aljaž tako priden. glede noska ti bodo mamice svetovale, glede dojenja pa... itak nimaš kaj. glavno, da otročiček raste in pridobiva na teži.
Alfabeta - čim prej se pozdravi
mml - si pa res boga s temi bolečinami.. upam, da se ti do poroda vsaj malo, če ne povsem, umirjo
sicer pa vas vse, ki že imate kakega otroka doma, prav občudujem... prvorodkam nam je res lažje, uležemo se, ko čutimo potrebo, skuhamo kosilo - če ga pa ne, tudi ni katastrofe, cunje že enkrat operemo in obesimo.. vse lahko počaka... samo otrok, ki te potrebuje, ne. vsem vam pošiljam en veeeelik