IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Jaz se tudi odločam, da bi kupila v Muellerju. Rabim še enega, ker enega imam že nekaj časa, ampak je bil 25€, pa se mi zdi le škoda toliko dajat za zadevo, ki jo bom rabila mogoče 6 mesecev.
Kakšno številko si pa vzela, takšno kakršno imaš običajno, ali imajo drugačne številke?
Sem kar zadovoljna,ker so mehki in praktični,lahko jih odpreš z eno roko(tako naj bi bilo,ne?),lahko jih pereš z belim perilom na več stopinj.Čisto tako ti bom povedala,da sem modrček vzela iz škatlice in ga tako probala okoli-obseg in košarice.Ker v Mullerju ravno nimajo slačilnice.Mama je bila z mano pa sem se k njej obrnila.Sicer pa ni nič narobe,če si tako poskusiš,saj boš približno vedela.
Za štev.ti ne bi vedela povedat,ker je različno,enim

so se prsi bolj povečale,drugim manj.Jaz običajno prej nisem nujno potrebovala modrčka,zdaj pa ga resno rabim.
Klepetka,fajn da je vse ok in da si pregledu dobro opravila.
martinca,mislim,da kar ne boš ostala v P,meni si čist ok zgledala zadnjič.Izgleda da nisi navajena se slabo počutit,mene vprašaj??

Potem bi jaz mogla vedno not ostat,ko me vse tišči,pa vleče,pa izcedki...pa nisem notri in rodila še tudi nisem.Vse kar te daje in boli...to so lepote in čari nosečnosti,ki res niso pri nobeni enaki.Vsaka ima nekaj.
Seveda se bova vsedle nekam,saj jaz tudi nisem za postopanje okoli.Sem imela AS ja,pa sem ga prodala,ker ga nisem več nič uporabljala odkar vsak dan čutim gibe.Je ena spraševala na forumu,če ga kdo proda,pa sem ji ga ponudila.
Tinča,ne skrbi,saj vas-nas bo še veliko ostalo za januar,poglej koliko nas je!!
mala pikica,tole pa ti je res lepo uspelo,to bo tvoj

vesel!!Zdaj te bo imel še rajši!!
Zdaj pa grem tudi jaz v kuhinjo,danes sem lahko malo bolj pozna.Nimam še občutka,da bi mogla kaj ful pospravljat,odkrito povedano,zdi se mi da sem iz dneva v dan bolj lena.