Pozdravljene
!Joj,koliko se je nabralo,zdaj bom pa imela spet cel spis!!Upam,da ga boste prebrale!
Urssyy,flaške imam jaz Aventove,ker imam prsno črpalko Aventovo,drugače pa imam eno od Tomee Tippe,ki se mi zdi zelo fajn,pa ene jo zelo hvalijo,ker je cucelj zelo podoben mamini bradavici.
Mali pikici pa reči,da jo lepo pozdravljam-o in naj čimbolje opravi.
amna,dobrodošla nazaj po dolgem času!Upam,da bo katera,ki zna,napisala tvoje podatke na naš seznam, Sunny morning,mislim,da ti to bolj obvladaš.
Za noge ti ne morem reči,ker teh težav nimam imam pa mravljinčaste roke,za katere pa ti ne morem nič reči,razen tega,da bo to po porodu minilo.
limma,nisem dodajala kisa,ga pa nameravam verjetno v prihodnosti,ko bom imela cotike za prat.Pravijo,da nima nekega vonja,če si mogoče prebrala.Ja, bila sem pridna...
piba,jaz imam pregled v torek,ko bom
35t2dni,pa mi do zdaj še niso delali ctg.Mislim,da to zdaj pride.Tudi meni pa se zdi,da je na koncu noseč.to res malo veliko-5 tednov,toliko še normalno nisem nikoli imela narazen pregledov.
Ne vem.
muzika,jaz tukaj na Teznu mehčalca od Denkmit nisem dobila,mislim pa da ga bodo morda še kaj po mestu v kakem DM-u imelu.Je pa mi že drugič zatrdila,da je šel ven iz programa.Edino tekoči pralni p.so še imeli.Stvari za
kar nekaj imam.Pa saj bom videla sproti,če mi bo kaj manjkalo in česa imam preveč.Sem pa veliko dobila,tako da nisem zapravljala po nepotrebnem.No,malo že!!Voščilnice so lepe,sem pogledala v album,kako pa si jih izdelala?Ali je to tista tehnika z jajcem in potem spraskaš?Meni se ne ljubi...
karatina,čestitke da si porihtala stvari za
!!Je bil že čas,kajne!!??
klepetka,ti pa si res založena s cotikami!!Imaš v trebuhu dva
pa nam nisi povedala!?
martinca,
daj no,malo me je kar sram,ko praviš za male cotke.Seveda mi je lepo če bo moj piki lepo oblečen,ne?Kar pripelji Uroša zraven,da se bo še malo izprsil.Meni je vseeno,če moj
ne bo mogel vsega ponosit,ga bo pa drugi!!
.Ali pa kateri drugi!Bom gledala,da bo imel vsaj 1x oblečeno.
Ja,kapučino pa je že na poti ven...
.Tvojega pa še nisem začela pit,ampak vse še pride.Okice pa so mi super uspele,da se še tu malo pohvalim.
.
ulla,hvala bogu za take babice in dedke.Saj ne rečem ,da moji niso pridni,samo meni po porodu kaj malo pomaga,če kaj dobim,tako da sva vse uredila in kupila,pa dobila kar sama..in zato nimava vsega novega.Koliko tehta moj
ne vem,v torek pa sporočim.
No,sem pri koncu,zdaj bom pa raje spet kar sproti kaj napisala,ker sem zelo dolgo brala...in pisala...Lepo se imejte.