Zdravo punce! Samo smo res prave klepetulje, en samcat dan me ni in berem po uro ui pol za nazaj.
Jaz sem tudi imela danes pregled in CTG. Moja G. ima svojega oz. si ga menda delijo 3 ginekologinje, tako da v Velenjskem ZD naročanje ni potrebno, delajo mi ga od 34. tedna dalje. Danes sem malo paniko tam zagnala, ker je praksa takšna, da ti sestra to naštima in se vrne čez 25 min., potem si tam sam in poslušaš to čudovito melodijo. No in vse ok, kar naenkrat sem začutila, da se je mali začel premikati in tudi utrip se mu je povečal iz 130 na 180 in ful krivulje. No, potem me je sestra potolažila, da je to čisto normalno, če se otrok premika. G. mi je povedala, da se mi je trebuh spustil za 2 cm (to vidi, ko ti meri maternico), da je mali v glavični vstavi, da imam pa veliko plodovnice, zato pa še izvaja take akrobacije, ker ima prostor. Mene včasih že vse boli. Glede mojih kil je pa tako, da sem jaz med bolj suhcenimi, štartala s 47 kg, tako da mi je 60 kg kar veliko
. Čeprav je moj MV zmehčan, skrajšan, sem pa še vedno lepo zaprta, tako da bomo menda tudi mi zdržali še teh 22 dni. Jupi, jaz bi namreč res rada, da bi bili januarčki.
Minka, iskrene čestitke ob rojstvu sončka, ti si torej naša tretja mamica.
Manci pa tri poljubčke in veliko sončka v življenju!
Nič to bi iblo to od mene, punce, držite se, vse tiste s težavami, evo
! Meni trebuh še vedno nenormalno otrdeva, ampak zdaj se ne sekiram več, ker sem danes dopolnila 37. tednov. Katee, kje se skrivaš?