IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
limma,glavno da je vse ok,kljub krčem.Obrnilo se dete bo pa že še ,pa tud če ne ,ne bo edino.Saj veš kaj pravijo za tiste otročke ki so v medenični vstavi;da so baje to potem v študentskih letih najbolj uspešni in pridni študentje ,ker že zdaj tako modro sedijo
.Sicer ne vem koliko je to res,amap knekaj že mora bit na tem ,če je to splošno znano.

zdaj si me pa prav nasmejala

sem že enkrat napisala, da sva se jaz in moj G rodila z ritko naprej in on je še vedno zeeloo študiozen, meni pa - sicer kar zahteven študij - tudi ni delal nobenih težav, tako da bo res nekaj na tem

danes sem že boljše volje in si mislim, če je/bo samo to problem.... sicer sem pa zdaj na istem kot
Lusa in urssyy - se še pogajam z

, da se bo obrnila in "pravi", da najkasneje po praznikih
tudi jaz sem zadnjič razmišljala, koliko se jaz in

ukvarjava s trebuščkom, pa vsi so čisto navdušeni - starši, sestra, tašča, vsi... drugič gre pa verjetno kar nekako mimo vse... ampak kot pravite - ljubezen se množi in ne deli
še to me zanima -
ali še kateri zelo izpadajo lasje? jaz jih imam polno po celem stanovanju, v omarah, na postelji,... vsakič, ko si grem z roko skozi lase, mi jih ostane med prsti pet, šest, da niti ne pišem, kako je, ko si umivam lase... O B U P

to se mi dogaja že od tretjega meseca, sicer imam zelo goste, močne, dolge lase, pa vseeno me začenja skrbet..
lep dan vsem