Lepo pozdravljene.
Čestitke novopečenim mamicam!!!
Grrr, je mrzlo zunaj. Imam kar nekaj opravkov za danes planiranih, pa že razmišljam, katere bi bilo možno prestaviti ali podriniti
. On je že itak zaradi službe moral danes ven
.
Moje počutje je nosečniško, tako da se nimam kaj hvalit, pa tudi jamrat ne, ker to vse sodi zraven k naši sreči
.
Sem pa malo ˝težke˝ volje, saj sem imela včeraj prvi CTG, ki pa ni najboljše izpadel. Že od začetka kar štejem gibe, jim trobim, da gibov čez dan naštejem 10 vendar bolj s težavo in še to kasneje, proti popoldnevu. Me pa ponoči včasih zbudijo, saj se je naša
očitno odločila, da bo nočni ptiček.
Naročena sem bila seveda zjutraj in ko me je priklopila na CTG sem že delala počepe. Nič. Sedim na napravi par minut, pride ena sestra, pa pravi, da moje dete spi, naj delam počepe. Jaz zopet telovadim dokler ne reče, da lahko spet sedem. Kaj zdaj? Ja, dete se ne da! Pride čez čas tretja sestra in mi začne mrdat trebuh levo in desno, da bi zbudila
. Še vedno nič.
Po cca 20 minutah pride moja sestra in me pošlje na 10 minutni sprehod. Jaz v tem mrazu uberem hitro hojo okoli ZD in grem po vrhu še peš v 5. nadstropje. Ko me priklopijo na CTG pa spet ista pesem
. Vsake toliko pride kaka sestra, ki ve, kako bi našo deklico prebudili, pa jasno nič ne pomaga. Ko sem bila že spet skoraj 20 min priklopljena, in po treh rundah počepov ter po premikanju trebuha levo in desno brez uspeha se oločijo poslat sestro mojega G, da me odklopi (je gužva in nimajo časa čakat naših
). Pa se do prihoda moje sestre
začne malo premikat. Se je po moje samo drugače namestila med spanjem
. Neke krivuljice so se potem končno videle. Pol pa
. Gleda moj G ta izpis in pravi, da ni v redu. Da me želi takoj nasl. teden spet videt. Za zdaj bo napisal, da je CTG ˝še prepričljiv˝. In kaj to pomeni???
Se trudim, da pozabim, pa vseeno ni tako lahko. Nimam pojma, če je razlog za skrb ali ne. Me je sicer že kdaj tako prestrašil s kakšnim izvidom in dvomljivimi izjavami, pa je bilo pol vse dobro. Pa vseeno...
. So me zdaj naročili v torek na ponovni CTG, beri in piši ob 7:30. Pa pravim, da moje dete dopoldne spi
!!! Me ne bi mogli naročit kasneje ali pa popoldan, ko vedno začne rogovilit?
Madona sem zatežila. Mi je pa malo lažje.