urssyy,tudi jaz sem mojemu
rekla,naj pove v službi že prej,mogoče bo dobil kako darilo
,pa je rekel,da niti noče, da bo raje sam kupil karkoli,kot pa da bo ves čas poslušal (še toliko mesecev dalje) kako bo zdaj še eno preživnino plačeval,ko ga bova midva z
zapustila...ker pač eno že plačuje.Saj ne mislijo slabo,samo radi zafrkavajo,pa se mu ne ljubi niti poslušat takih kozlarij.Zato si je nekaj mesecev prihranil,nama pa tudi nič ne manjka.
katee,tudi moj
se boji petard in raket,pa balonov,če jih vidi na nebu,vedno za vse te stvari tako laja in tako dolgo,se vidi da je ful razburjen.Mi ga potem damo noter,ker je nemški ovčar in je drugače navajen biti zunaj(sicer jaz ravno nisem pristaš tega,ampak žal sem priseljena sem) tako da je notri in nič prav ne sliši,pa da ima mir.Za Novo leto pa je itak notri,ker bi se mu zmešalo.Raje to,kot pa da mu moram dati kak apaurin,tako kot eni to delajo.
martinca,jaz pa smučanja nič ne pogrešam,ker je mrzlo kot
!R.je šel z Lukecom na nogometni trening,pa popravljat neko gumo,potem pa še na nogometni turnir in ga ne bo...
tako da imam mir pred obema in lahko počnem,kar me je volja.Pa za kosilo se mi tudi ne mudi.Si šla kaj v Maribor? Ali si kar ostala doma zaradi prehlada?
mala pikica,jaz te čisto razumem in marsikatera tukaj tudi!!Sploh tiste,ki še nimamo nobenega
doma,da bi nas zaposloval.Tudi jaz si močno želim,da bi moj piki prišel že kmalu na svet.Saj ne rečem,da ni lepo ko sem
, ampka zdaj ko sem pa sama sebi že preveč in sem sitna,pa nič ne morem prav delati,pa si res želim,da se vse te tegobe končajo.Čas pa se vleče...
puri,upam,da si že kaj bolje,zdi se mi pa da boš res kmalu šla v P.Jaz pa sem danes za spremembo dobro spala,proti prej.Čeprav pa mi je včeraj zvečer trebuh kar na lepem otrdeval in popuščal,tako da sem se kar hitro spravila spat.
Sani,čestitke za Manjo tudi od mene,veliko veselja z malo pikico ti želim!!
Tako,sem se spet razpisala!!Pa še pridem kaj,če bo veliko časa.