Pozdravljene
!
Sem imela obisk in prej sva se z
malo potepala,hodila sva iskat posteljo in jogije,pa se bova jutri odločila,ker sva mogla domov pohitet zaradi obiska.Čeprav je nedelja jutri je itak vse odprto.Sem pa bila od hoje zelo izmučena,tako da je čas da še to kupiva,ker komaj že hodim.Sopiham kot stara lokomotiva,moj pa kar vleče...Je pa danes kupil dva radiatorja,enega za sobico in enega za najino spalnico,tako da se bomo lahko vselili ko pridem domov iz P.
mala pikica,jaz sem v Mb doma,pa še nisem šla lučk pogledat,ampak upam,da bom šla kak dan še,preden grem rodit.Pa tudi na božičnem sejmu sploh nisem bila,pa saj lani tudi nisem bila,pa nisem bila
.Upam,da lučk ne bom samo iz bolnice gledala
.
martinca,dajta prit,saj potem veš,da ne bo toliko časa,pa potem še vidva dobita
in sam bog ve kdaj bomo našli čas.Upam pa,da ga vseeno bomo
!
suzana KK,smrekico smo včeraj končno postavili!!
Bravo mi!!Je pa lepa in lučke smo tudi namestili na njo.In zdaj že veselo utripa v dnevni sobi!! Iz prve roke!!Jaz imam ovčko,sem jo v Mb na kramarskem sejmu kupila za 20 evrov,pa veliko nas jo je kupilo.Lahko jo daš v čistilnico,nama z Martinco pa je prodajalec svetoval,da jo lahko opereva s šamponom za lase.Sicer pa nimaš pod
kar samo kože,ampak jo s čim prekriješ.S kakšno odejico ali s čim podobnim.
muzika,seveda mislim,da te bom čakala,če prideš za Novo leto v P.!!Držim sicer pesti,da ti ne bo take sile,ampak lepo pa bi bilo,kajne??Meni že!Jaz sem večkrat šla na Pohorje peš preden sem zanosila,pa z našim
tudi.Velikokrat tudi samo do Lukeja.Tam bodo tudi praznovali,kot vsako leto.Zdaj pa moj
hodi sam z
!!
malamedika,tebi pa čestitke za tvojega princa Jureta!!
Veliko lepih trenutkov ti želim!!
Prišla sem do konca vašega pisanja,moje je spet dolgo.Pa saj se me boste kmalu za nekaj časa rešile,še samo 5 dni vam bom težila!!
Lepo mirno noč vsem!!