Karatina iskrene čestitke za čisto pravo "babo". Kar lepo se crkljajte.
IZVIRNO SPOROČILO: puri
Ali še katero tako trtica boli, če leži na hrbtu,...mene boli za znoret, pa me prej nikoli ni.
Ležanje na hrbtu? Kaj pa je to?

Jaz sem lahko samo na boku, ker me drugače tišči, da ni z zdržat.
Jaz sem včeraj šla lepo uživat na depilacijo nog in na pedikuro. Na pedikuri še nisem bila nikoli in bom to definitivno ponovila. Je bilo tako fajn, pa tale moja pedikerka se je toliko potrudila, ko je videla, da sem nosečka. Se je pa reva sekirala, da ne bom šla od nje v P.
Potem sva šla z mojim

še v trgovino. Sva nakupila nekaj daril, fasngo, pa mikrovalovko sva si omislila, da bom lahko sterilizirala

dudike in flašike...pa še za kakšne kokice bo.
Današnja noč je bila zelo znosna. Sem šla na WC 3x in sem potem spala do 9.00. Potem je moj

dobil napade pospravljanja. Se je odločil, da bo posesal, potem je pa vse žive "sumljive" kupče razsortiral, odnesel v smeti...naredil je eno veliko čistko. Saj je vse ok in lepo, da je tako priden ampak kaj ko on ta napad dobil glih 2x na leto in je potem tečen ko ena driska. Za vsako stvar vpraša kaj je to, pa zakaj je to tukaj...skoraj dobim živčni zlom.
vaney kar se tiče Novega leta je pa vse odvisno od

. Če bom še v enem kosu bom definitivno doma, ker se mi zdi samo matranje, da bom jaz nekam hodila. Vem, da bo moj težil, da gremo k njegovi mami, ampak ne bom šla. Za kakšno praznovanje na prostem sploh nisem, ker ne maram, da me zebe, pa še vse tiste petarde ob polnoči glih ne bodo za uživat. Se bo

preveč prestrašil.