Pozdravljene,končno sem prišla do rač.,malo sem še mogla uredit neke stvari,pa dopolnit še moram torbo za v P.,bila sva na kosilu z mojim
,ker mislim,da mi pa danes res ni treba nič kuhat.Včeraj sem imela ful otečene noge-spet in ko sem se zjutraj zbudila sem imela levo nogo še vedno zatečeno,kot slon!
Lunca,hvala,da boš mislila name jutri.
Puri,jutri zjutraj sem ob 8h naročena,upam,da bo anestezist na voljo,da ne bo kakih nujnih operacij in da pridem na vrsto kmalu.Pa vsaj do 12h.
suzana KK,tudi zate prihaja tvoj čas,ko dobiš svojega
k sebi,vidim,da že imaš znake in popadke,torej se pripravi!!Pa hvala,da tudi ti misliš name!
katee,klaja,tudi vama hvala da bosta mislili name,jutri pa upam,da bo res moj dan.
klepetka,spila sem svoj kapučino,popoldan še enega in zdaj ko prideta Martinca in njen
bom še zadnjega.Pojedla sem kosilo in danes ne jem nič več,ker moram biti tešča od 24h naprej.Do takrat lahko še pijem in kaj pojem,vendar ne bom jedla nič več.Hvala za pozdrave od Sani,držim pesti,da bosta kmalu doma!!
Ti pa si res zdaj naslednja na vrsti,kot si že sama ugotovila,edino pravilno bi bilo.
tejka,lep pozdrav tudi tebi,če boš januarčica ali pa decemberka,ni važno,ti le poklepetaj z nami. Tud nekatere od nas nismo-ne bomo več januarčice,pa smo vseeno tu!!
Mala pikica,tebi pa iskrene čestitke za Gašperja!!
Zelo lepa novička,evo pa ti je končno uspelo,da ne boš več sama sebi preveč!!
Lepo se čuvajta!!
Muzika,nisem jezna če ne prideš v Mb porodnišnico,ti le še počakaj,ne bi pa bilo slabo,veš!?No,upam da boš še za silvestrovo cela,potem pa lahko počasi pelješ za Avstrijo.
Hvala za pesti!!
raja,že izkoriščam zadnji dan svobode,potem pride najlepše in verjetno zame tudi bolj težko obdobje v mojem življenju,ampak upam,da se bom kmalu navadila na drug tempo.
sunny m.,te slikice,ki jih mala pikica dobi so na neki švedski ali norveški strani,katera bo že vedela.Če ne pa bo mala pikica uredila,ko se vrne!
Upam,da bo danes še kaj časa za RR,prebrala že bom,pa upam da bom imela še čas za pisanje,ker saj me poznate,da sem vedno bolj dolga,kakor klepetka,kajne??Zdaj se me boste rešile in potem ne bo več toliko časa za tako dolge poste.Ampak za kratke.
Lepo se imejte.