Dobro jutro ženske, no zame je že kar dober dan. Sem jo prisopihala ob 7:20 v čisto prazen ZD, samo pred vrati moje G. že gužva taka, da te kap. Na ctg-ju nič novega, mi je pa zanimivo, kako se moja maternica odloči, da bo ravno tistih 25 min. mirovala, potem pa itak, ko pridem ven, kontrakcije 100 na uro. Danes sem imela še pregled, ker imam SPET vnetje
. Sem zatežila s tem streptokokom b, tako da je vzela bris in pogledala pod mikroskopom, ampak na srečo ni bakterijsko, ampak glivično. Sem spet dobila en paketek canestena, mi je pa svetovala nakup vaginet Cicatridina, ki niso na recept, ampak so baje super za ta ponavljajoča glivična obolenja. Mi je pa zagotovila, da se bo stanje po porodu izboljšalo, da je nosečnost pač stanje, kjer glivice kvasovke pridejo na svoj račun. Drugače pa je maqli z glavo navzdol, MV zmehčan, skrajšan, nekaj je že delno prehodno (nisem čisto razumela), tako da lahko samo čakam. Rok imam čez en teden, takrat pridem spet na ctg, če ne bom že v P.
Karatina, dobrodošla doma, pa res, če boš utegnila, daj nam napiši porodno zgodbo in kako slikico prilimaj.
Nana, mislimo nate!!!!
Klepetka in lunca, da jaz raje ne govorim, kako "pridkan" otroček sem bila
. Je mama živce zgubljala z mano. Ena od stvari, ki sem jo oboževala, je bila, da kakor je obrnila hrbet, sem ji zvlekla lonce iz predala, vzela kuhalnico in igrala bobne
. Pa nič nisem hotela jesti, razen pečenih jajčk, skratka naporen otrok.
Nič, morem iti malo počivat, ker sem že od 4-ih pokonci. Se zadnji teden zbudim in sem čisto prepotena, zraven me pa zebe. Joj, ti hormoni!!!
Se tipkamo kasneje.