cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: 8 teden

clock-img

29.01.2008, 09:04

clock-img

Anonimen

pri 7t4d je bil naš user posted image  velik 12,5mm

clock-img

29.01.2008, 11:57

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Anonimna: Jest sem bla na pregledu v 8t5d, in moja pikica je takrat merila 23.7 mm.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

29.01.2008, 18:50

clock-img

Anonimen

od kod vam ideja, da se poglabljate v tabele in analizirate nekaj o cemer nimate pojma. Ko ste na pregledu vprasajte kar vas zanima. NI GINEKOLOGA NA SVETU, ki bi bil tiho, ce bi bilo kaj narobe.. torej? KOMPLICIRATE PO NEPOTREBNEM

clock-img

29.01.2008, 19:16

clock-img

Miss L

pencil-img

24

Anonimen, ne se tako grdo zdirat na nas. Pač svoboda govora na forumu in se mamo pravico pogovarjati o stvareh, ki se tebi zdijo glupe, meni in mogoče še komu pa ne. Tko da se zadrž takšnih komentarjev, ker so nepotrebni!

clock-img

21.02.2008, 14:56

clock-img

Anonimen

Tole temo sem iskala, točno tole. V 8 tednu mi je ginekolog izmeril velikost zarodka 'tam okoli' 1 cm (tako je rekel). Nisem dobila materinske knjižice, niso me poslali na nobene preiskave, nič.  In seveda sem zraven dobila namig, da naj ne bom razočarana, če ne bo nič. Naslednji teden (10.) imam spet pregled. Zaenkrat se ni zgodilo nič novega ali pretresljivega. Jasno pa je, da me razjeda črv dvoma o tem, ali sem izbrala pravega ginekologa in kaj se bo res zgodilo. Komaj čakam, da mine še teh nekaj dni, da bo teh dvomov konec.
Držite pesti.

clock-img

21.02.2008, 14:58

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Materinske ti ne bo dal, dokler se ne vidi nosečnost..se pravi srček. Namig je bil verjetno dobronameren, čeprav verjamem da je boleč. Drugega ti ne more narediti, samo počaka se na novi UZ.
Srečno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem