writing-img

RE: M ne pričakujemo januarja!

clock-img

10.01.2008, 10:05

clock-img

Anonimen

Moj podpis.... je zanimiv.... če hočeš biti ljubljen ljibi user posted image

clock-img

10.01.2008, 10:19

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

ETAN - ČESTITKE user posted image .želim ti lepo in mirno nosečnost.

Pozdravčki

clock-img

10.01.2008, 10:20

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Dober dan!
Čvekate pa čbekate.... da sem prišla do pondelka, sem mogla it ene 20 strani nazaj - no skor user posted image .
1. vsem novim nosečkam: user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!user posted image user posted image
2. vsem, ki jih je obiskala hudobnica user posted image user posted image
3. Kahlo vidim da ti gre dobro, zarto ne bom spraševala kako si....user posted image
4. Maši, tebe so začel tud tile foliklčki ubogat user posted image user posted image user posted image , skrajni čas, a ne????
5. Gantar, kako je bilo na razgovoru??? Lahko, da kje piše, pa sem spregledala...prevč čvekateuser posted image
6. Ajsi, kaj je pri zebi novega?
7. Nf, zdej ko si se končno našla v avatarjih user posted image , pa bo v naslednjem mesecu tud verjetn tist migitalček našu svoj cilj... bogi revež, sej pa ja ni vedu kam naj se usmeri, ko pa si tok identiteto menjaval (enkrat konj, zebra, neke miši.....)user posted image  Zdej pa resno: Držim pesti v februarju zate!user posted image

a sem še kej pozabla???? Upam, da ne... pridne bodte in klepetajte še naprej... user posted image

clock-img

10.01.2008, 10:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Moj podpis.... je zanimiv.... če hočeš biti ljubljen ljibi user posted image

če se zatipkam... pol pa pride ven zelo zanimivo user posted image  

clock-img

10.01.2008, 10:24

clock-img

Anonimen

LuNa... prav pogrešale smo te. Ampak kaj ko si spet izginila.

razgovor je bil zanimiv... govorilo se je o vsem, samo o tistem zakaj sem tam pa ne... user posted image  user posted image  user posted image  Zdej pa ne vem, a je to dobro al ne user posted image

In kako si kaj ti?user posted image

clock-img

10.01.2008, 10:56

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Super vsem novim user posted image želim res lepo nosečnost s čim manj problemi pa zdrave user posted image .

clock-img

10.01.2008, 11:00

clock-img

nf

pencil-img

1164

Lunca, hvala user posted image  Res je, končno sem našla tisto svojo pravo sebe, hippo stella is the one! user posted image  Zdej pa migetalčki prosim no, zmigite se!!! Imam pa 21. spet pregled pri Dr. Rešu, da preveri, kak kej kaže tam spodi, ajajaj mam že tremo user posted image
Aja punce, nosečke drage, ČESTITAM!!! Anchy in Etan, ja čist hudo, sta nas kar zasuli z rozasto barvo! user posted image  Vse najnaj želim vama in vajinima user posted image .

clock-img

10.01.2008, 11:15

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

O Gantar, kako kaj gre danes? Mate sončka, v mariboru ga danes ni tako da je tako sivo vreme nič lepo

clock-img

10.01.2008, 11:25

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Ku ku ni nobeneuser posted image

clock-img

10.01.2008, 11:28

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Anchyuser posted image in Etanuser posted image ČESTITAM obema !!! 

Rozike kar tako naprej ... hočemo še več  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

10.01.2008, 11:30

clock-img

medika 13

pencil-img

607

sončnica24 pri nas imamo fuulll sončka ti ga malo pošljem, tale ga že prinaša, odpri vrata user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

10.01.2008, 11:34

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

O hvala jaz ga že tako ali tako pogrešam je res tako pusto vreme zunaj da ne veš kam bi se dal, pa zdaj sem že vse naredla kar sem imela namen za kuhat pa še mam malo časa, samo je tu gor tudi nekaj pusto, so res boge te ki morajo delat jih očitno res šefi full mantrajo

clock-img

10.01.2008, 11:45

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke novim nosečkam in zdrave dojenčke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

10.01.2008, 11:48

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

O Lunca naša!!! sem te pa že res ful pogrešala!!! pa dej mal večkrat pridi med nas...sej zdej je december mimo in nimaš več tolk dela!!! ja, upam da so me začeli folikelčki ubogat...mislim da je res že skrajni čas....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

10.01.2008, 11:54

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Anchy82 in ETAN, ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maša, lepo da se tvoji folikli razvijajo tako kot je treba. Upam in želim ti, da vama sedaj pa le uspe in naj bo novo leto in začetni mesec dober za vaju. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2008, 12:13

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

O lučka, tebe pa že tud dolgo ni bilo tukaj!!! kje si se potepala?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

10.01.2008, 12:13

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Nič moje neklepetulje jaz grem kosilo kuhat pa se mogoče popoldne še kaj oglasim pa upam da boste bolj razpoložene za pogovoruser posted image

clock-img

10.01.2008, 12:50

clock-img

Kate26

pencil-img

114

user posted image user posted image user posted image user posted image  Anchy82 in ETAN user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončnica24, res je tole vreme v Mb danes grdo - kar spi se mi user posted image . Včeraj pa je tako lepo sijal sonček - no saj bo pa jutri spet malo prišel naokrog, da bomo vsi takole hodli okrog user posted image  user posted image .

clock-img

10.01.2008, 12:59

clock-img

varci

pencil-img

194

Anchy82 in ETAN user posted image user posted image user posted image obema želim lepo user posted image in zdravega user posted image . Končno sta prinesle malo sončka v tole sivo Ljubljano.
Za ponoret kakšno vreme, če bo šlo tko naprej bomo šele marca zagledali sonce.
Drugače pa že komaj čakam naslednji vikend, da vidim ali sem tudi jaz srečka user posted image , zdaj bi bil pa že skrajni čas.

Pridne bodite. user posted image

clock-img

10.01.2008, 13:36

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

Anchy82 in ETAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

varci držim pesti za naslednji vikend user posted image

Dečve, meni se bo tud zmešalo od te sivine. Rabim malo svetlobe! Sončka pa nisem vidla že lep čas...

clock-img

10.01.2008, 13:45

clock-img

murkica

pencil-img

2075

ETAN- Še z moje strani vse najlepše in najboljše. Jaz sem prepričana, da bo tokrat vse v redu, samo skrbi daj na stran in uživaj v nosečnosti.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

10.01.2008, 14:06

clock-img

Anonimen

punčke moje... pri nas je tako lepo vreme... user posted image  user posted image  user posted image
Zato pa vam tja v daljni MB in pošiljam tole
user posted image
user posted image
tale sonček pa je za v LJ, če ga tud tam slučajno ni user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

10.01.2008, 14:07

clock-img

matt

pencil-img

212

Kako polepša dan, ko vidiš, da imamo spet 2 rozike!!!user posted image user posted image user posted image Anchy82 in ETAN, ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image Etan vse bo vredu, samo lepo pazi se pa bo...

clock-img

10.01.2008, 14:09

clock-img

Anonimen

matt... kaj si pa narisala? user posted image

clock-img

10.01.2008, 14:10

clock-img

matt

pencil-img

212

sončka pa ni ratalo......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem