cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: M ne pričakujemo januarja!

clock-img

16.01.2008, 17:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Fajn to pa še dobro da imaš potem že službo skoraj zagotovljeno, ker je to danes tako velik problem.

Jaz pa zdaj čakam da se obiski odpravijo pa si grem sadno kupo s smetano delat. Njami, samo nimam dovolj za vse pol pa moram počakat da oddidejouser posted image

ja, pa si pol lahko za računalnikom? al niso prišli k teb user posted image   user posted image

clock-img

16.01.2008, 17:27

clock-img

murkica

pencil-img

2075

mmmmm, jst bi jo tudi jedla. Pa me boli grlo pa ne morem, da ne bom še večjega hudiča naredila. Sem si pa stisnila pomaranče in pijem sokca, tko da je to mal za pocartat. No pa zraven čokoladico papam, tako da ni slabo...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

16.01.2008, 17:28

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Fajn to pa še dobro da imaš potem že službo skoraj zagotovljeno, ker je to danes tako velik problem.

Jaz pa zdaj čakam da se obiski odpravijo pa si grem sadno kupo s smetano delat. Njami, samo nimam dovolj za vse pol pa moram počakat da oddidejouser posted image

ja, pa si pol lahko za računalnikom? al niso prišli k teb user posted image   user posted image

Ne, k staršem oz. mamina teta pa sestrična sta prišli pa čvekajo v kuhniuser posted image , jaz pa tu. Bo spet dež user posted image

clock-img

16.01.2008, 17:28

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Sam res, na to pa sploh nisem pomisilila... Bodo rekli, da si bolj slaba gostiteljica.user posted image  

clock-img

16.01.2008, 17:29

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Ne, k staršem oz. mamina teta pa sestrična sta prišli pa čvekajo v kuhniuser posted image , jaz pa tu. Bo spet dež user posted image

Pol pa ni panike. Ti kar pejt v zmrzovalnik, si naredi sadno kupo in reci: "saj vi pa ne boste, a ne?" in hitro zgini nazaj v sobo...user posted image

clock-img

16.01.2008, 17:32

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Eh to pa ne bom naredla bom rajši počakala da grejo saj ne bodo celo večer tukajuser posted image

clock-img

16.01.2008, 17:33

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Pa zdaj si tisti program dol vlečem kaj si je ancica slike rihtala tako da bom se še s tem malce zamudila potem pa bodo verjetno šli jaz pa v akcijouser posted image

clock-img

16.01.2008, 17:41

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Nič punce jaz letim delat... bodite pridne in še kaj načvekajte, da bom jutri imela kaj za brat...
Jutri zjutraj delam, tako da vam bom jaz skuhala kavico, ko bom že tako zgodaj v službi...

ČAO

clock-img

16.01.2008, 17:45

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Hvala murkica ja lep večer ti želim, pa ne delaj preveč in lepo se naspi, če se moraš zjutraj vstat.

papa

clock-img

16.01.2008, 17:58

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Lep pozdrav Gantar  user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

16.01.2008, 18:03

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Hola..

jaz sem nazaj.... mi je elektrika zmanjkalauser posted image .. pa sem sla kar mal pocivat... zdej je pa spet tle... sem mislila, da boste vse usle, pa ste se tuki... lepo.. pridne...

nc, zdej si grem slike od gantar pogledatuser posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

clock-img

16.01.2008, 18:17

clock-img

tany83

pencil-img

3035

gantar slike so fenomenalne user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

16.01.2008, 18:44

clock-img

Anonimen

Neža7... sestrica moja... kako kaj? kako se kaj počutiš? in tvoja pikica? Upam da ste zdrave in srečne in brez user posted image .
tany... hvala user posted image

clock-img

16.01.2008, 18:47

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Moja user posted image  se še ni prikazala. Vedno bolj upam, da nama je uspelo. Tako pozna še ni bila nikoli. jutri zjutraj takoj naredim test, če je še ne bo. Glede na to, da mi je pri prvih dveh pokazalo na dan, ko bi morala dobit m, upam, da mi bo jutri tudi, če sem user posted image .

clock-img

16.01.2008, 19:06

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Teni držim pesti do jutri da ti je uspelo.

Jaz pa sem se zdaj tak najedla da mi je kar hudo, samo je bila tako dobra ta sadna kupauser posted image

clock-img

16.01.2008, 19:09

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Teni drzim pesti, da se ne prikaze user posted image  in, da ugledas user posted image ....user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

16.01.2008, 19:13

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Sem si zdajle tisti program dol potegnila kaj ancica slike rihta pa ga celo večnost na računalnik nalaga upam da bom vedla kaj delat ker je res full dobra slika.

clock-img

16.01.2008, 19:18

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Sem si zdajle tisti program dol potegnila kaj ancica slike rihta pa ga celo večnost na računalnik nalaga upam da bom vedla kaj delat ker je res full dobra slika.

user posted image .... kaj ga lahko zastonj dol das al je za placat???.... slika pa je res fuuul dobra...

clock-img

16.01.2008, 19:28

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Jaz sem ga na eni spletni strani kjer se da tudi kaj druga dol potegnit našla je pa tam seveda zastonj. Drugače pa mislim da je za plačat, samo se mi niti približno ne sanja kako funkcionira ta stvaruser posted image

clock-img

16.01.2008, 19:41

clock-img

tany83

pencil-img

3035

aha... ok....hvala...
meni se tko spi, tle za racunalnikom, da mislim da bom sla nazaj mal spatuser posted image user posted image ...

clock-img

16.01.2008, 19:52

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

aha... ok....hvala...
meni se tko spi, tle za racunalnikom, da mislim da bom sla nazaj mal spatuser posted image user posted image ...

Pa ne moreš sredi belega dne spatuser posted image , čeprav pri nas je že tema tako da če bi bila v Slo bi lahko šla spat zdaj pa pač ne moreš ituser posted image

clock-img

16.01.2008, 19:56

clock-img

tany83

pencil-img

3035

aha... ok....hvala...

Pa ne moreš sredi belega dne spatuser posted image , čeprav pri nas je že tema tako da če bi bila v Slo bi lahko šla spat zdaj pa pač ne moreš ituser posted image

user posted image ... saj tle je pa komaj 3popoldan, tko da si lahko eno siestico privoscim user posted image ... tako, da bom spocita, ko pride moj user posted image  domov... se posebi, ker je reku da ma eno presenecenje zameuser posted image user posted image user posted image ....

clock-img

16.01.2008, 19:57

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Aja potem pa moraš biti spočita samo jaz ne vem če bi lahko spala bi verjetno komaj čakala da prideuser posted image

clock-img

16.01.2008, 19:59

clock-img

tany83

pencil-img

3035

ja sej, jaz cakam da pride, k sem radovednauser posted image ... najboljs, da se grem stusirat, pa se bom mal zbudilauser posted image ... pa se vecerjo moram skuhat...user posted image

clock-img

16.01.2008, 20:03

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

ja sej, jaz cakam da pride, k sem radovednauser posted image ... najboljs, da se grem stusirat, pa se bom mal zbudilauser posted image ... pa se vecerjo moram skuhat...user posted image

S hladno vodo, da se prebudiš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem