cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: M ne pričakujemo januarja!

clock-img

18.12.2007, 13:44

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

EnaNobena, kakšen dilerij, ko moj pride domov bom skočila nanj, če mu pa ne bo jasno mu bom pa marsovčke pokazalauser posted image user posted image user posted image če ne bova slučajno šla nazaj v lj!!Grem mal cimet duhat!! Mam nov znak, če bom rjava okol nosa sem to jaz od cimeta, aja, pa da me nebo kera zamenala za kakšen štant z kuhanim vinom k boste vse mele sončene špegle gor!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 13:48

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

jazzzzzzzzz27 , enanobena je mislila v DILIRIJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

medica - medenicauser posted image user posted image user posted image
dilirij- dilerjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd bejš noska s cimetom pudratuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 13:59

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

zdej smo pa res čist zavozile, so nam vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, pridte nazaj!!!

kruta je tale naša tema!! So se ustrašle, da jih bojo potrebni vesoljci odpelal!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:04

clock-img

Anonimen

Če pa mene kdo pr štantih vid sem pa vsa zelena od blitve. Me je tamal tko napacal, da je kar veselje. Sva oba za v pralni stroj.user posted image Že mal na Marsovce sekava....user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:12

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Jazzzzzzzzzi...evo ti ga EnaNobena.....je našla novo BLITVA......mogoče tud kaj pripomore kuser posted image user posted image user posted image sam se očitno moraš z njo namazat...da si pol k un horny marsovčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EnaNobena.........ne se umivat........bo zihr prej prijelouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:17

clock-img

Anonimen

Uf, Popaj je tud jedu blitvo, pa kam mu je neslo...user posted image

user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:18

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Popaj je jedu špinačo, to pa je mal drgač k blitva user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.12.2007, 14:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Popaj je jedu špinačo, to pa je mal drgač k blitva user posted image user posted image user posted image  

Eh, podobno sr****!user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:24

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

saj nima veze...sam da je zeleno, pa da se namažeš in da si pol k horny marsovčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:32

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

ja vi2 sta pa res pol za v user posted image !! Samo da ne boš predolg na centrifugi!! Punce to bo drago, da še o blitvi povem, ja če blitvo pustite predolgo rasti ima zelo močno in debelo steblo, ki zelo pripomore k ... zeleni barviuser posted image user posted image user posted image z ostalim šavjem in perjem na vrh pa lahko skuhaš špinači podobno stvar, tako, da gooooo Popaj!!! Mi bomo tud blitvo mel!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:39

clock-img

Anonimen

Jazzz27, jst se ne bom nič umivala, me bo kr moj mal polizu, pa bom jst čista, moj pa bo špinačo zaužil. No, tamalga bom pa vseen umila, pa dala spat, pol bova pa mela čas za telovadbo.user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:45

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

tako je enanobena.....tako ...tap rav načrt si nardila.....ta malga spat, sebe namaži da te tvoj poliže...če bodo mu tako nabrekle mišice pol k popaju....bog ti pomagajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:46

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Jazzz27, jst se ne bom nič umivala, me bo kr moj mal polizu, pa bom jst čista, moj pa bo špinačo zaužil.

dej mu raj kaj boljšga privošči, razen če je velik fen špinače user posted image user posted image user posted image  pr mojem bi palilo, če se s pirom polijem, pa menda je to še za lase dobro user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.12.2007, 14:57

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

no, no ledenka te kar jaz vzamem v službo!!! Lep nasvet, čeprav se mi zdi, da majo lubiji radi še kakšn dober kos mesa!! Tako, da 1nobena pazi, da ti tvoj ne odgrizne kakšnega bedreščka!!user posted image user posted image  Z mojim prihodom danes v Lj ne bo nič, je moj nekam letu v belokrajno, pa bo pršov šele ob sedmih domov, tako. Jaz pa imam O in komaj čakam, da mi marsovček zleze pod koutr!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:58

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Se bom tapravim spermijem nastavlala, nastavljačka!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 15:12

clock-img

pikica1979

pencil-img

71

Pozdravljene,

kar vpisala sem se v vas tim, ker vidim da je pozitivno naravnan. Jaz tudi čakam na user posted image  in srčno upam, da je ne bo. kljub temu, da ze zamuja, puscam karte se odprte - tja do petka. ....... zaradi nepredvidljivih cirkusov.

clock-img

18.12.2007, 15:12

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

torej, recept (in to mislim čist resno user posted image user posted image user posted image ):

mal pira v popek, pa tri kolute fajn dišeče sala.e - dva daš na bradavičke, enega pa, hmmmmm, kam le user posted image user posted image user posted image  uspeh zagotovljen user posted image user posted image user posted image  namesto salame lahk tud pašteto uporabiš, ampak to zna bit boleče, če te zamenja s kosom kruha in fajn ugrizne user posted image user posted image user posted image  

clock-img

18.12.2007, 15:25

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Pa to ni res, spet vas bom pol ure brala potem pa ne bo več nobene tuuser posted image

ste pa bile zgovorne danes. Jaz sem končno dočakala user posted image , pa zdaj ne vem ali naj bom vesela ali žalostna, vglavnem zdaj komaj čakam da odide da začneva z mojim na user posted image delat, čeprav se mi ne sanja kdaj bo ovulacija ampak vseeno bova po user posted image zelo zelo pridna, potem pa bomo videli kaj bo naš dragi januar prinesel. Upam da lepo novoletno darilo, se javim potem ko mi bo uspelo vse prebratuser posted image

clock-img

18.12.2007, 15:26

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

v primeru paštete je dovoljeno samo strogo lizanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  bi pa to bil sigurno uspeh, da bi pol me dobile svoje ... ga bi čist počasi dražile!!!user posted image user posted image
pikica1979 mislim, da se boš mogla med decemberske borke vpisat...če ti že zamuja...tu pa te vpišem kot navijačko!!! Želim ti, da ti vsaj devet mescov zamudiuser posted image

clock-img

18.12.2007, 15:27

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
07.01. - Andromeda
08.01. - metir
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
15.01. - lidija_21
17.01. - *Pikyca*
18.01. - trinty22
29.01. - KAHLO 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

Dobrodošla in ostani pikica, pa z nami mal pozitivne misli deli!!!

clock-img

18.12.2007, 15:28

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

evo letim tudi jaz zdaj....se pravi da ne bom vidla nobene na tleh ležeče z razprtimi nogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no bo pa ena z mašlom in korenčkom v ušesu okrog letala, pa jaz z razsvetljenim veličastvom tam spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šibam zdaj...najprej piceki čorbo skuhat...da me bo pol po štantekih pelaluser posted image user posted image user posted image

pa pa miškice se jutri pišemo

clock-img

18.12.2007, 15:30

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

ooo, sončnica tebe smo pa že mal pogrešal...slabo ti to opravljaš RRjevsko dolžnost!!

KAHLCA od tebe se pa že zdaj poslovim, ker se mi zdi, da si samo črto potegnila, papa!

clock-img

18.12.2007, 15:37

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

KAHLO, mogoč pa se vidmo user posted image  sam še korenček moram nabavit, tak z dolgim perjem user posted image

clock-img

18.12.2007, 15:44

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ooo, sončnica tebe smo pa že mal pogrešal...slabo ti to opravljaš RRjevsko dolžnost!!

KAHLCA od tebe se pa že zdaj poslovim, ker se mi zdi, da si samo črto potegnila, papa!

Slabo ja ampak samo dopoldan, moj dela ta teden popoldan in potem sma zjutraj ponavadi do 9 - 10 v postli se mal cartama, potem grema kam še v trgovino malo darila iščeva pa kosilo skuhat potem pa je ura že tako 2-3 predno se še vse pospravi, pa kekse veselo pečema z mamo in imam zdaj posledično malce več časa popoldan.

Potem pa ve vse pobegneteuser posted image in imam jaz samogovore user posted image

clock-img

18.12.2007, 15:49

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Sem prebrala da greste danes lučke gledat. Ja meni je Lj predaleč, pa še svojega avta nimam, sem pa jih že v mariboru gledala pa niso nič kaj bodo paje drugo leto celotno novo okrasitev naredili, pa upam da bo kaj lepša, že komaj čakam in če mi uspe zagledati user posted image , bomo lučke gledali že kar trije, joj je to lepa misel in velika želja za novo leto pa upam da se nam vsem uresniči.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem