IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
a nimam lep avatar? mi je lunčika slikco zmanjšala
HVALA, LUNČI!!!
tak je lepi kot si ti...

pa ni za kaj... zdej pa še cajt najdit pa se z uno slikico mal poigrat

...
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
in komaj čakam da spet slišim njegov glasek k me kliče TATAAAAAA (nevem zakaj tata, k v mojem imenu ni niti enega T)
Hja, res ne vem kje tamalim take besedne zloženke... mene je od moje prjatlce mala klicala Tojena

... niti mal bliz mojga imena... pol pa sem jo hecala, pa sem rekla... a Tojena sem? pa se je ful razburjala.. pa neeeeeeeeee Tojena
In Kahlica, kak je na Štajerju? Si zadnič kr spregledala, ko sem te vprašala, če me povabiš na kavo

. torej, kdor molči desetim odgovori
Gantar in Polaris

Bi vama rada toliko povedala, pa trenutno ne najdem pravih besed, da bi spesnila skupaj nekaj modrega. Verjetno je kriva utrujenost

. Mogoče mi pa uspe kaj jutri...
Gantar, sej biti navijačica je tudi fajn... vsaj meni... ko sem prebrala tvoj post sem se spomnila nase ob svoji odločitvi, ko sem jih prepričevala, da je vseeno ali bom navijačica ali borka, da jaz bom še vedno tu

... mene je prignala k navijačicam nova služba... in če pomislim sedaj... prav je tako kot je... jaz imam sicer "pogoj" nezanositve kao dve leti.... ampak, se bom med borke preselila prej, kajti stara mama pa ne mislim biti

... Ko boš pripravljena, pa boš itak se preselila eno nadstropje višje... in upam, da bo ta pripravljenost kmalu na "sporedu"

Ampak hip hop plesala bosta pa vseeno z možekom kajne???
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 19.12.2007 22:02:38 >