cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: M ne pričakujemo januarja!

clock-img

28.12.2007, 23:09

clock-img

polaris

pencil-img

887

Smola, pa sem že jabolko namočila...

clock-img

28.12.2007, 23:10

clock-img

Anonimen

jst upam, da si je kahlo namazalo svoj herpes. jst sem ga imela še pred dobrim letom skoraj vsak mesec.  tak da vem, kak se počuti.

Polaris... jst bi si skuhala zeleni čaj, k je mal bolj kisel. Jagoda pa je bolj sladki čaj in potlej bi prej zaspala. ne vem user posted image .
Jst pa sem mojemu in pa tudi sebi skuhala poljub noči. Za spat. ampak še ne grem spat. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

PEJD SE UCIT! user posted image  da ne bo RR vsega kriv user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

28.12.2007, 23:11

clock-img

polaris

pencil-img

887

Poljub noči??? Razloži

clock-img

28.12.2007, 23:12

clock-img

polaris

pencil-img

887

A zdej, ko je postalo zanimivo pa ne gremuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:15

clock-img

Anonimen

najprej se opravičujem, ker sem mal počasna za pisat.
Poljub noči... novi čaj od 1001 cvet. ful je dober. pravijo, da je za lahko noč. sam ne vem. Bom probala, če je res. se mi zdi, da je bolj zauser posted image user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  Okus ima že tak ... dober... seksi... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:16

clock-img

polaris

pencil-img

887

Super, moram poskusit. A pr teb že kaj deluje?

clock-img

28.12.2007, 23:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pol pa nic user posted image  sam da ne bova midve z gantar vsega krivi user posted image  

tko, posoda je pospravljena... to mi je celo uspelo user posted image  za vsak slucaj, ce bo moj jutri zajtrk delal, da ne bo vedno spraseval, kje je kaj user posted image  k ce moram vstat, je itak ze vseeno user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

28.12.2007, 23:17

clock-img

polaris

pencil-img

887

Dobra taktika, se boš pustila kar v posteljo postreči user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:17

clock-img

Anonimen

Pr men še ne, na mojega user posted image  pa že user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image . Mal spi, mal pa sanja o user posted image ... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:18

clock-img

Anonimen

k bi še men moj v posteljo prinesel zajtrk... oooo...user posted image  to so moje sanje... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:19

clock-img

polaris

pencil-img

887

HA HA HA, potem bomo ga pa kar našim dragim kuhale user posted image user posted image user posted image , sam da ne bodo preveč zaspani in potem res samo sanjali user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:20

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

tale caj moram pa nujno kupit! pa da probamo, kaksen je user posted image  moj pije obicajno meto zvecer, pa je tud ok user posted image  sam mi slonckamo bolj cez dan, ne pred spanjem user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:20

clock-img

polaris

pencil-img

887

Ne sekiraj se, pr men se to tud zgodi le parkrat v letu, ponavadi za rojstni dan - ampak takrat iskoristim gužvo za vso leto naprej in nazaj user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:21

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image  bom jutr povedala, kak se je vse skupaj končalo. Bom pa za zjutri pa tud en čaj skuhala, k se pa imenuje sončno jutro. Bomo vidli, če bo potlej res sonce sijalo...user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:22

clock-img

polaris

pencil-img

887

O veš, pa je pred spanjem tud lušten, potem tolk krasno zaspiš,... če pa še pade kak Petelinji zajtrk, pa je dan ČAK I ODLIČAN user posted image user posted image user posted image  

clock-img

28.12.2007, 23:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ma kaki zajtrk v postlo user posted image user posted image user posted image  ce je vse na svojem mestu, ne sprasuje mene, kje je kaj, in ker je tak, da moram vstat in mu pokazat, kje je tisto, kar isce (ponavadi pred nosom user posted image ), je brez veze, da potegnem spanje user posted image  caj pa skuha za oba, ampak morajo bit salce na svojem mestu, da jih ne isce user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:23

clock-img

Anonimen

polaris... se strinjam s tabo. pred spanjem je najtaboljš, k pol sladko lahko zaspiš. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:23

clock-img

polaris

pencil-img

887

Gantar, ti s pa prava čarovnica user posted image user posted image user posted image Sicer pa, sej veš kaj je Kosobrinček reku: Za vsako bolezen rožca raste...

clock-img

28.12.2007, 23:24

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pred spanjem men ni lih... ker je pol treba se vstat pa it lulat user posted image  ampak ta debata je bla pred kratkim, pa ne bi se enkrat user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:24

clock-img

Anonimen

moj je tud men čaj skuhu zjutraj, sam samo takrat, k sem bila bolna. drgač pa jst pred njim v kuhinji. user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pred spanjem men ni lih... ker je pol treba se vstat pa it lulat user posted image  ampak ta debata je bla pred kratkim, pa ne bi se enkrat user posted image

se strinjam s tabo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , sam včasih tud mal potrpimo. vsaj jst user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pri nama pa je kakor kdaj user posted image  obicajno sem jaz prva, ni pa nujno user posted image  vcasih se pa kar pretvarjam, da se spim user posted image  

clock-img

28.12.2007, 23:27

clock-img

Anonimen

Men pa to glih ne rata, da bi se delala, da spim... user posted image  user posted image  user posted image  že tak naredi, da me zbudi user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.12.2007, 23:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

najbolj fajn cajt za slonckanje je po moje zjutraj... vstanes, spijes dozo kofeina, pol pa nazaj pod kovter in akcijaaaaa user posted image user posted image user posted image  in pol se cel dan smejckam user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem