writing-img

RE: dobra ali slaba novica????

clock-img

04.12.2007, 13:11

clock-img

Tiara123

pencil-img

362

Srečno v petek, do takrat pa ne kadit, da ne boš res po nepotrebnem škodovala user posted image !!!

clock-img

04.12.2007, 21:14

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Pri meni se je na prven UZ tudi videl samo prazen mehurček, ker sem zanosila dosti kasneje, kot bi morala po menstrualnem ciklu. In mi je ginekologinja rekla, da verjetno ploda ni. A glede na to, da sem imela zelo neredne menstruacije je rekla, da bomo še počakale kakšen teden.... sedaj sem v 30 tednu in vsi nestrpno pričakujemo user posted image .

Veliko srečeuser posted image !!!! Držim pesti!!!

Če pa slučajno ne bo, pa ne se preveč obsojat. Veš, vsaka stvar je za nekaj dobra in vsaka stvar se zgodi z nekim določenim namenom. Mati narava poskrbi, da če je kaj narobe s plodekom, da ga odstrani in mu prihrani trplenje.

Ampak ti kr lepo misli pozitivno, božaj bužeka - pa bouser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

clock-img

07.12.2007, 08:13

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Ninica, pa si dočakala petek in danes izveš, kaj je s tvojim sončkom - upam da se izteče maksimalno dobro!!! Pa še eno user posted image  za pomoč...

clock-img

07.12.2007, 09:13

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

tasyo, a veš, da sem ravno iskala niničino temo - ampak na napačnem forumu. Dobro, da si jo ti "ruknila" gor user posted image

ninica04: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vso srečo, mislim nate user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

07.12.2007, 09:34

clock-img

Anonimen

Ninica, držim pesti, da bo vse ok! Vem, da bo.... tudi ti misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2007, 12:16

clock-img

emina83

pencil-img

428

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da bo vse superca!!!

upam,da bo danes tvoj srečen dan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2007, 12:19

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Držim pesti.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

07.12.2007, 12:22

clock-img

lex

pencil-img

6532

ninica04 zdaj sem se spomnila. Moja prijateljica je bila na ISTI poti kot ti in sedaj ima punco staro malo več kot leto. samo, da se je sedaj videl mehurček. Boš videla v petek bo že user posted image  močno biluser posted image .
Aja glede cigaret mu v teh 2 dneh nisi mogla škodit, se pa probaj nazaj držat. jaz sem se ga 1x med user posted image  orng nacukala, pa je moj mišek tud zrav (nisem pa še vedela, da bom mamica)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.12.2007, 14:09

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Ninica držim pesti za danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

clock-img

08.12.2007, 18:09

clock-img

Anonimen

Sem prebrala na julijkah, da žal ni bilo kot smo vsi držali pesti, da bo.user posted image

Draga moja, drži se, v mislih sem s tabo. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem