IZVIRNO SPOROČILO: Lianna
No jst pa priznam da si želim punčko. Nekako se ne vidim s fantkom. In glede na to da si želim samo enega otročka upam da bo ta punčka.
Tako sem tudi jaz razmišljala v prvi nosečnosti, pa sem dobila fantka - in veš kaj, zdaj ga ne bi zamenjala za nobeno punčko na svetu.

Fantki so pač mamini, punčke so bolj atijeve.
Poleg tega, da se nisem videla s fantkom, sem se spraševala, kako ga bom znala vzgajat, pa negovat, pa bla bla bla, tisoč vprašanj. Seveda brezveznih in nepomembnih. Ko se otrok rodi, ti je itak vseeno, kaj je. Tako kot okolici. Vsi jih imajo radi, ne glede na reakcije, ki se pojavijo ali ob novici, da si noseča ali pa ob novici, da je

ali

.
Vem, da si moja tašča želi punčko, pa če bo slučajno fantek, bo tudi vesela. In ga bo razvajala v neskončnost. Ampak punčko si bo pa zmeraj želela, tako ali drugače. Mojim staršem je bilo vseeno že v prvo, tudi zdaj jim je. Samo, da je zdravo dete.
Še nekaj - vsak ima kdaj kje kakšno skrito željo, ki je totalno nerazumna. Pamet ve, da je nesmiselna, srce pa močno utripa zanjo. In potem slednji nadvlada nad razumom, zato ob novici, da se vaša želja ni izpolnila, nerazumljivo reagirate. Se vam še nikoli ni kdaj takšnega zgodilo in ste potem to obžalovali? Enako je pri vseh starih starših, ki jih tudi kasneje - verjemite, skrivaj ali ne - grize kriva vest zaradi svoje bedaste reakcije.