IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Kaj hocem rect, ce jih ni pri nam, pejt na Dunaj user posted image
No, mogoče pa res pojutrišnjem, ko bom glih tam okrog hodla.
No dej, ce bos pa ze liiih tam, pol pa se men iz Ikee prinesi...
teta beta, hvala za slikice. Pa seveda tudi mi posiljamo cel kos

za tvojo staro mamo. Da se bo hitro spet pocutila bolje
Spelka, upam, da mi bos hvalezna za tole

, ker se mi ze zdej dviguje, ko to pisem. Tistemu siru se rece Olimijski sir za zar, jst ga kupujem v Sparu, sem ga pa vidla ze tud v mercatorju in Tusu. majo ga pa tam zraven mozzarel in feta sira. Potem ga pa narezes na rezine, popeces na olivnem oljcku, da dobi mal tako rjavo skorjico in pojes. Pa ful dobr pase k raznim solatam in z balzamicnim kisom. Oh, moram nehat, ker bom sam se na Wc tekla
Knjige mi pa ni treba posiljat, mi jo bos pirnesla naslednjic, ko se vidimo.
benika, do kdaj si ti doma? A se dobimo se na kaksni kavici, preden gres v sluzbo? Pa valla, pa Pety, pa Spelka, pa se kera, ce bo frej? Lahko tudi tko kot zadnjic, v Tusu?
Zappa sem pa ze stestirala, sem vceraj Rubna v njem peljala iz vrtca

. Pa Evan je ful navdusen nad njim, bi ga skoz vozil. In itak, da je takoj, ko se je Ruben vanjga vsedel, hotu ga okrog peljat in ga je prevrnil
valla, sposodila bi si miljonarja pa Benjamina Buttna
Nam se je pa greznica zamasila, in so jo vceraj prisli spucat. Potem pa nismo mogli na WC, pa stusirat se, pa nic nisem smela prat...Rubna sem samo na hitrco s plenicko umila, Evana pa sploh nisem umivala. IN ga je potem ful skrbelo, kaj bodo v vrtcu rekli, ker se ni stusiral

Pol pa bereva knjigico in mi da nogice na kolena in mu v fori recem, Joj, kako smrdijo stinkiji!

Evan pa, Ja, ce se pa niso mogli stusirat
Drugce jih dvigne k nosu in rece Ne, ne smrdijo, ker smo jih umili
aja, se tole - mi je rekla
Kiki, nasa tiha septembrka, ki nas samo bere, da moram kej lepga napisat. Kiki, posebi zate -
KEJ LEPGA