A pol vela za dons? Da se ne bom jst v KR vozila, pa bom sama v Tusu sedela
valla zate mam DVDje, carse sem ti ze jst presnela, Spelka pa ti tudi prides, a ne?
Vam pa se nekaj prinesem - spet firma casti
IZVIRNO SPOROČILO: Kiki
Ninočka tebi pa prepustim čast da me uradno predstaviš
No Ninočkaaaaaaaaaa
Matr Kiki, a mislis, da sem na dopustu
Ja Kiki je pa dolgolasa blondika, mere ma 90-60-90, vozi sportni avto....aja to ne pase sem, to bolj v kaksno rubriko ona - on
No, Kiki je moja sodelavka, se po 4 letih je rahlo jezna, ker sem jo prehitela (rok je imela namrec pred mano)

, doma pa ima fantka Aleksa, septembrcka seveda. Jst jo vztrajno vabim, da naj se ponovno pridruzi nasemu cveku (takrat, ko smo bile nosece, je pridno cvekala z nami), pa ne vem ali noce ali nima casa...

Je pa zlo fejst punca, tko da upam, da nam bo se kaj povedala
Tko Kiki, zdej si pa ti na vrsti, pa povej kere risanke Aleks najraje gleda. Za zacetek
Benika, jst bi macka murija, prooosiiiim
2ursae

se za tvojo nono, carse bom presnela pa ti naslednjic prinesem, ko se vidimo
Sej jst sem si lani enkrat DL ne vem koliko pesmic, risank, pravljic, pobarvank (ma po moje za ene 30 MB al pa se vec), ampak seveda moj vrli racunalnicar mi to s svetlobno hitrostjo zapece na CD...to pomeni da mi ni se NIC

Pa mu ful tezim.
Sem ugotovila, da si moram en USB kljucek nabavit, da ga lahko komu dam, da mi gor nalozi tist kar bi rada mela, ker od mojga predragega ni nic...