IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
glede tvoje riti pa - spare me!
Ej, si me nasmejala,
teta beta, in to že danes zjutraj v službi. Sem začela pisati, potem pa se mi ni izšlo in sem kar zaprla vse skupaj ne da bi sploh shranila. In sedaj moram pisat na novo...
Riž skuham zelo preprosto. Ob nakupu mikrovalovke sem dobila set posod iz neke posebne plastike, namenjene prav kuhanju v mikrovalovki. V tem setu je tudi ena posoda z luknjičastim pokrovom, tam noter daš riž in vodo in pritisneš na avtomatiko. Mikrovalovka potem sama izračuna težo in prilagodi čas in moč kuhanja. Podobno naredim zelenjavo. Je pa božanskega okusa, podobno kot bi kuhal v AMC posodi - natur, avtentični okusi so ohranjeni, sploh pri zelenjavi. Saj vem, da imate vi bolj radi meso, ampak tudi zelenjava je njami. Sicer sem pa tudi že meso pekla v mikrovalovki, pa sir gor na koncu in je bilo tudi superca. In topli sendviči, palačinke... mljask. Ja, jaz kar veliko uporabljam tole čudo tehnike.
Aja, valjda, jajc pa ne smeš noter dati. Ta opozorila imaš že precej na začetku navodil za uporabo.
Ninočka, po moje si pri nas ne umivajo zobk v vrtcu, ker bi sicer že kdo rekel, da moramo kakšno zobno ščetko prinest. Najbrž, kaj pa vem. Moram prav povprašat. Ne bi imela nič proti, če bi si jih umivali.
Ej, tale z Evijem in dajanjem mlekca dojenču je pa ful simpatična. Je moralo štosno izgledati.
Pety, luštno, tole s sosedo. Res superca, da se dobro razumete in da boš imela družbo.
Glede avta ti ne bi znala kaj posebnega povedati, saj veš, da smo profesionalno deformirani, nam nese bolj na Renault.... Če rabiš kaj na Renault programu, povej, bo Tomaž pomagal. Sicer pa tale Berlingec ne izgleda slabo. Kaj pa Kangoo? Ok., bom nehala.

Samo še to: če bi kupovala Renaulta, ti Tomaž lahko po št. karoserije preveri zgodovino avtomobila in avtentičnost kilometrov, servise, morebitna popravila.... Zdaj pa res neham.
Pia67, kakšne krasne fotke.

In tudi nov avatar si si omislila. Zelo lepo. Nina je res že prava damica. Kakšna modrina očk, fantje bodo dol popadali. In kodrčki! Prava princeska, res.
Pa pohvale za tole sestavljanje besed. Krasno idejo si mi dala s temi magnetnimi črkami, mogoče bi Niko tudi kaj takega zanimalo. In ja - tudi jaz se pridružujem vprašanju, kdo je avtor Pujse Pepe?!
Benika, žal mi je, da boste še mesec in pol živeli v negotovosti glede Jakobovega sluha. Ampak resnično verjamem, da bo uredu. Sicer pa - še vedno delamo na tem, da se v četrtek zagledamo v Višnji gori.
Sicer pa še kratko poročilo z naše strani. Moje pike so se umirile, sem pojedla Claritine včeraj in danes zjutraj in srbečica se je pomirila, pikice pa so se potuhnile. Očitno neka alergija. Čudi me, da bi bil prašek ali kakšna hrana, ker nismo nič menjali pri praških oz. gelih, hrane pa kake posebne tudi nisem jedla. Res čudno. Upam, da je zares mimo.
Očetu so kateter odstranili, slike so uredu, UZ tudi, sedaj je treba počakati nekaj dni, da se vidi, če bo z odvajanjem urina vse o.k. Se baje rado zapaca in je potem treba... hm, kaj že? Nimam pojma. V glavnem, če se to zgodi, mora priti na Polikliniko. Pa seveda delat mora Keglove vaje, da ne bo težav z inkontinenco, ki je skoraj obvezna spremljevalka po takem posegu. Zaenkrat se dobro počuti in je ves srečen, ker nima več "vrečke".
Aja, fotoaparat sem si ogledala in odločitev je padla, da ga vzamem. V nekaj dneh se bom tako lahko že važila z novim kanonom.

Ampak trebuha ne bom slikala! Pa riti tudi ne.
Zdaj pa grem dol na masažo stopal.... Midva imava najin "mrci time", ko drug drugemu v postelji masirava noge. Uf, kako to paše..... Letim, da mi Tomaž prej ne zaspi.
Nočko!