Nika vse naj, naj v 4. letu starosti.
Kaja
za prve korake.
Tažana, se sprašujem, če nisi že tik pred zdajci ali pa je že vse za tabo in crkljaš majhno štručko. Po zapisanem bi znalo nekaj takega bit. Lepo ...
Poslušam koncert po radiu(Dan D in simfoniki na valu 202). Še vedno sem pod včerajšnjim vtisom, ko sva bila z

v Križankah. Za RD Nine sem bila tudi jaz deležna pozornosti in sta starejša dva častila karti in popazila na Ničko. Ne vem kateri je name naredil večji vtis U2 v Zagrebu avgusta ali včerajšnji. Enkratno

.
Ninin RD je minil v znamenju vročine, vreme je zdržalo, kljub deževni napovedi, Nino pa je zdelala vročica priprav, torto je še posipala s srčki in bleščicami (tudi mi smo imeli nekaj rožnatega z vilinskim navdihom), potem pa je v naročju

vročična zaspala, ko pa je bil čas, da prižgemo svečke, je miže dejala, torta je moja in jaz bom pogasila svečke. Calpol je deloval, vendar noč na nedeljo ni bila takšna, imela je visoko vročino, grde sanje in zjutraj raje nisem odšla na tekmo. Crkljanje se je obrestovalo, saj je danes hotela v vrtec in popoldan sva že noreli s kužkom.
Fotk ne bo iz znanih razlogov. Kuža pa jih ima preveč, se ne morem odločiti

.
Lepo praznujte, če se ne beremo ...