Par dni nazaj sem ostala, pa sem danes pričakovala ene par strani...
no ja, je bilo pa vseeno zanimivo branje, tudi če kratko.
Najboljša mi je lovrova fora:
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Barbk na uni slikici pri tikerju je Manca pravi cartek. Pa če na hitro pogledaš z mojimi očmi zgleda kot R1tina Ana-Lu
mamo tudi med puncami dvojčke
Se strinjam!!!
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Jaz bom s kahlo počakala, čeprav mali že ve, da lula če se napihne. Ponavadi, ko plenico odprem. Samo sede pa ni šans.
Bravo, Lovro!
Je treba mamico polulat, ko te previja, še posebej takrat, ko se ji kam mudi, pa hiti s previjanjem!
Sej drugače pa lahko vkahlico lula tudi stoje, kot veliki fantki.
Tako sliko imam jaz na vratih kopalnice. Samo mu moraš razložit, da se mora takrat spustit z obema rokama!
jaz sem ga dajala na kahlico poleti čist tko za foro in bom nadaljevala, ko bo spet toplo.
Zdaj se mi premrzlo direkt iz postelje in plenice otroka slečt in na kahlco...
pa dol bi ušel...
Vilma - naš je tudi prehlajen, pa kljub temu hodim ven. Edino z vročino se mi zdi, da ni najbolje, drugač je pa men fajn, da greva ven, doma pa preluftam.
Problem je le, ko se potem v mrzlo vrneva.
Naja3 - Bravo za cuker!!!!!!!!
tko se dela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdaj pa samo takole naprejvzdržuješ, pa ne boš imela nobenih skrbi!
O polni luni raje nebi...
Stella, tudi jaz pogrešam tvoje pisanje.
In tudi jaz ti persenov ne priporočam.
To je zadnja rešitev.
Poskusi mali kaj spremeniti. na pamet govorim: da ji daješ manj cukra, da imata obroke in spanje ob uri, da jo prisiliš, da spi, da greš s kom na kofe in naj se s stello igra eno urico vsaj... Persen nič ne spremeni, samo začasno pomaga.
Srečno!
Knjigice berete? našemu je najbolj všeč, ko jih zapira.
Drugače pa jaz o mojem srčku raje ne bi kaj na dolgo in široko, ker bo post dolg 3 strani.
Prehlajen, nič ne pije in je, zmišljuje si in jaz mu ponujam nove stvari, da bi vsaj kaj popil. Glede hrane imam vedno na zalogi rolade, to pali.
Danes se mi je prve 2x od trme vrgel na tla, seveda direkt pred taščo, jaz pa od sramu skoraj pod mizo...
Mislim, da prihaja eno hudo obdobje in če ne bomo prve tedne pazili, se na lahko maščuje.
Se bom potrudila po svojih najbojših močeh,
če imate pa kakšen dober nasvet, pa prosim na plan z njim.
No, bom raje tiho, da se spet ne zagovorim.
Vseeno pa bom vesela, če kaj napišete, kaj počnete.
Da se vem malo orientirat.
Mi smo po novem letu malo zadaj ostali in malo izgubili stik z drugimi mamicami, tako, da se bo treba spet aktivirat!
LP!