Dobro jutro,
najprej Špelci čestitke za krst, vsem za obmesečnice, vani pa želim, da bojo ušeska čimprej dobra.
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka
elaM a imate že nov avto?
Nimamo, smo še v fazi iskanja. Upam, da bo čimprej.
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Joj, še eno vprašanje - naša Živa izsiljuje za hrano, ko jo vidi. Pred njo več ne smemo ničesar dati v usta. Tako vpije in vrešči, da je joj. A so vaši malčki tudi taki????
Pri nas imamo drug problem, naša niti ne pokaže, če je lačna. Da bi pa usta odpirala, ma ni šans. Se mi zdi, da tole dete ne bo ravno velik jedec.
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
pa taveliko sestrico tudi gloda kot boginjo. se ji smeji na vsa usta, kar Zaki še podžge in še večje norčije zganja.
naša isto, Tinkara ji samo pride v vidno polje, Manca se že smeje in vriska. Tinkari se to tako fino zdi, da skoz skače okrog nje, pa jo boža,.. Govori ji manca banca.

Tinkara ful govori na rime, pa ne vem, a je to samo faza, a bo pesnica?
Včeraj je imela Manca pregled in res ne vem, kaj bi ta njena P rada. Zredila se je 700g v 6 tednih in je spet premalo po njeno.

Po enem mesecu imava spet kontrolo teže.

Potem mi reče, saj kontrolo teže ima ogromno otrok. Ja, res čudno, a ne, če je potrebno tudi take na kontrolo vozit, ki so v okvirih, samo bolj na spodnji meji. Pač Manca verjetno ne bo debela, saj nobeden od naju ni, v normalnih okoliščinah.
Drugače je pa ok, gibalno zelo hitra, po njenih besedah, samo tistega rdečega cofa ne šljivi 5% posto.
Potem pa začneva govoriti o hrani in mi reče, da ji naj začnem dajati 2 obroka GH.

Pri nas še enega nima v celoti. In, da ji naj v kašice dajem olivno olje.

No, dobro, da me te zadeve ne ganejo prav dosti in bom delala po svoje.
Sem se razpisala, lepo bodite.