IZVIRNO SPOROČILO: lili8
GH: pri nas tudi totalno protestira, če midva kaj jeva, pa tudi če je ona pred pol ure jedla. Tko, da sem ji dala danes skorjico kruha v roko (sej vem, da ne bi smela
), in je tako jamrala zraven, ko jo je glodala, da sva se ji prav nasmejala
. Ali jim ve že kaj dajete v roko, da jejo?
Pri nama protestira takrat, ko midva jeva kaj z rokami (napr. kruh ali piškote), tako da ji takrat že nekaj časa dajem skorjico kruha ali pa kakšen navaden piškot (brez jajc). Itak skoz zraven pazim, da ne dobi prevelikega kosa. Pa tudi glede glutena si niso vsi enotni, eni pravijo da je potrebno pazit, drugi da niti ne...
IZVIRNO SPOROČILO: lili8
Kolk mi gre na jetra, ker mi nekateri (eni in isti ljudje), kar naprej govorijo, kako je debela
. Meni se pa čisto OK zdi, tako da sem danes še P. vprašala, če je pretežka, pa je rekel, da je čisto super, še malo čudno me je gledal, ker sem ga to spraševala
To pa mene tud tok moti. Mislim, da grem pol za vsako gledat v tabele in grafe rasti, kje smo pa vedno vidim, da je Zoja čist pri sredinski črti.
Drugače pa mi še vedno zlo počasi napredujemo z GH. Kakšna žlička ali dve za kosilo (zelenjavne kašice) in enako za večerjo (riževe kašice). Smo bili pa za vikend pri meni doma in je moja mama skuhala zanjo biljon juho (zdrob, korenček) in tisto bi pa kar jedla. Zgleda, da jst ne kuham dovolj dobro
Sem ji pa danes zelenjavo mal solila in dodala malo olja, kot ste pisale zgoraj. Ali ve solite zelenjavo?
Zobkov še nimamo in nazadnje je P rekla, da še ne bodo kmalu. Jst itak upam, da jih še nekaj časa ne bo, ker si ne predstavljam dojenja z zobki.
Perilo - ne vem od kod se ga toliko nabere. Se mi zdi, da kar naprej perem.
Čestitke vsem polletnikom in vsem, ki ste že dali krst čez (vem, da jih je veliko že pred časom). Nas čaka krst v nedeljo. Danes imamo ob 8h zvečer srečanje pri župniku. Verjetno jo bova kar s sabo vzela, ker ni navajena bit pri kom drugemu kot pri merni, sploh pa ne zvečer. Zadnjič sem jo popoldan, ko je bla čist dobre volje, sita in naspana pustila pri njegovih starših pa so mi jo čez 20 min prinesli tako jokasto, da je potem še nekaj časa hlipala. A vi lahko pustite vaše pri komu v varstvu ( pri

zdrži kar nekaj časa)?
moram it...