Andreja, najprej en močan
zate in za tvojo sestro in njene otroke.
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Danes pa mineva 2 leti, odkar je naša ELaM prisla s svojo prvorojenko domov, 5. julija pa je Tinki imela rojstni dan.
Tinkici želimo vse lepo za rosjtni dan, mamici pa še kup lepih spominov.
Raho, hvala lepa.

Ja, že dve leti je odkar je bila rojena moja Tinkašminka. Zdaj je pa že taka babnica. Hitro rastejo tile naši čmrlji.
Tudi vam čestitke za krst, baje je bilo super. Sem izvedela iz tam prisotnih virov.
Glede piknika, jaz sem za, posebej še, če bo zadnji teden avgusta.
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
prejšnji teden sva s Tarasom imela izlet v neznano. sva šla pogledat njegovo nevesto k EliM.
celo mestna tiča, kakršna sva, sva našla pot do njih. in nama je bilo neizmerno lepo. Taras je bil pravi gentleman in je malo Manco božal. Manca pa je, kot se za prave dame spodobi, bila ravno prav zadržana.
no, poazala pa mu je kaj se pravi telovaditi.
Ja, Magi*, ma je našla v teh naših hribih. Res kapo dol in to iz prve.

In je super punca, Taras modrooki lepotec. Tako ogromen, da zgleda Manca ob njem še dolj drobižek, kot dejansko je. Sta si bila všeč, tako, a iz tega nekaj bo.
Sicer smo pri nas po starem, Manca je začela sedet, ne posede se še sama, in puzat, zdaj pa je že v pravi pozi, na kolenih in tui preplazi par metrov v enem šusu, predvsem če ima pred sabo kakšno njej zanimivo igračo. Tako, da jo bo zdaj, zdaj polno celo stanovanje. Spi pridno, Z GH je tako, da ima en obrok sadni, enega zelenjavnega. Počasi ji bom dala kakšno žličko jogurta. Glutena načeloma še ne je, je pa zadnjič izkoristila našo nepazljivost na Tinkarini žurki in si postregla s torto.

Tako, da so moji principi šli v franže.
Punce, lepo bodite, mamo alarm.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 8.7.2008 14:16:47 >