sam na brzake bi tole komentirala
IZVIRNO SPOROČILO: želva
JAz grem pa danes po nov jogi, čeprav imam doma še ne eno leto star Dormeo, ampak nama bo križ stran padel
. se vsak jutr zbudiva čist polomljena. Sva najprej mislila, da to sva tok zmatrana, pa od Mance k jo nosmo okol. Zdej na dopustu sva spala na starih zguncanih jogijih pa je bilo super.
moja starša sta si po 30tih letih koooončno kupila nov jogi Dormeo, navadni. Ej, po treh mesecih sta si pa šla po francosko posteljo

Sta rekla, da sploh ne morta spati tam gor
Ej, bežimmm, mam frizerja, potem pa z Ateno k zdravnici po napotnico za alergologa. Lana38, premljam te. Mi smo tudi bili v Rogaški, a nam žal ni pomagalo (pokazalo je vso sadje, pa je bilo sadje skoraj edino, kar smo pri enem letu spravili vanjo

, sicer smo se potem 6t res držali, potem sem pa začela z jabolko ipd.). Me pa zelo čudi alergija na riž, ker jaz sem brala, da je riž edino živilo, ki ni alergeno... Jaz poznam ene, ki jim je Rogaška zelo pomagala in dvoje, ki jim ni... Saj pravim, da s tvojimi izkušnjami pa HB, da ste vsaj nekaj našli, kar pomaga Blažu
Zdaj bomo poskusila še s klasiko. Ti povem, kako bo. Ampak k sreči pri nas ni tako hudo, le revica zdaj že leto dni vsako jutro kiha... Pa zaprta je.