IZVIRNO SPOROČILO: bsasab
Mat3ja22 se opravicujem ja, andreja murko je pa bojana mlakar, sej ce jih bos kaj vidla jima reci da jih Saša Brunčič pozdravla iz sredjne šole, sej bota vedle, smo bile vcasih ko rit pa hlace, smo mele zurke na apaškem strmcu se z sonjo cafuta pa sandro zajc, verjetno obe poznas...
No potem takem ,se pa mogočet tudi mi2 poznava. saj sem že pri 15 letih družila s Sonjo in Sandro... bla sem na marsikaterih žurkah, skupej smo hodile ven....skratka to so bili dnevi....ko sem si še pela LEP ZARES JE SAMSKI STAN....

Bojana in Andreja te pozdravljata nazaj. Ima pa tudi Bojana že sinka Nejca star 2,5 leti..pa tudi Sandra ima že hčerko Lano.
Lili je prav luštkana na slikah. prava princeska.
AndrejaLana - pozdravljena med nami.
Mižek - pozdravljena tudi ti....meni je ime Gal tako lepo....

jaz sem hotela imeti Gala, pa mojemu to ime ni bilo všeč.
15.7. - vi ste pri tavelkih tako kot mi....naš je tudi imel pri 9 mesecih 76 cm in 9200g. ti kdaj kdo reče da je velik za svojo starost...ker jaz to nonstop poslušam...
Andreja2000 - Cicibanovi čeveljčki so res dragi....pa baje niti ne najbolj kvalitetni. Jaz sem jih sicer Nicku kupila, zanje sem dala 42 evrov

, pa če verjameš ali ne, nevem če jih bo lahko mesec dni nosil. v zadnji številki revije Mama pa sem prebrala članek z naslovom Proč z ortopedsko obutvijo.....v reviji Dojenček pa tud, da taki čeveljčki niso najbioljši....

mislim ej , nevem več komu verjet