IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22
skanna - meni je na zečetku mali lulal tud tko, da je bil moker oz je premočlo,potem pa mi je patronažna povedala da moram lulčka dol obrnt, zdaj pa je vredu. sej ne rečem da ti tega že zdej ne delaš, samo meni to ni prej nobeden povedal. tko da, mogoče je to to,...
No, zdaj pa vedi

Meni so pa rekli, da moram lulčija gor obračat. Sicer samo sestričpna, pa vendarle, se mi tudi zdi manj stisnjen. Help, please

. Pa saj mi je že logika govorila, da je verjetno zaradi tega premočen. Sam te pamperske iz Muellerja so pa res zakon. Jih ful priporočam. In je veliiika razlika. Imajo raztegljiv trakec in so veliko bolj vpojne kot one made in Poland.
A ima še katero decembrsko detece po obrazku rdeče mozoljčke? Alekseju so zdaj že gnojne pikice notri. Pa saj se spomnim, da je Atena tud to mela, sam se mi kar mal smili.
Raho, kapo dol pred tabo, res. Jaz ne vem, kako bi zmogla. Sama sem danes prvič skuhala kosilo, niti pomila nisem posode, oblekce za micenega pa mi tako mami pere in pegla...

Pa se mi zdi, da komaj dohajam Ateno in micenega. Ti imaš pa še dojenje v tandemu in prebedene noči

.
Aleksej pa ne bedi veliko, a kar po dve uri bedi,
Želva? Nekateri otroci baje rabijo pač manj spanja. Edino jaz našega sumim, da malce tudi ponoči prebedi. Sam je tiho ali pa spušča takšne kitovske zvoke. Men je res smešen. Vedno ko bedi, se neki pači in krči in kreha in skratka, še najbolj je podoben zvokom kitov.
Aja, tisti otročki, ki se radi cartljajo, bodo mirneje spali brez vas, če jih zavijete v dekico. To sem pri Ateni prakticirala in je spala kot angelček. Bombažno dekico sem položila v karo, dala glavico v en kot, potem pa iz obeh strani položila oba kraka drug preko drugega in na koncu še spodnji krak preko. Tako je nastala takšna štručka. Prevalila sem jo na bok, založila ritko, in še preko kovtrček.
Tako, bežim Ateno zrihtat, potem se bo pa Aleksej verjetno že zbudil in večerna toaleta bo na vrsti.
Mi se bomo verjetno jutri prvič kopali. Je imel tudi debelo popkovnico in se je popek dolgo celil. V četrtek pa ga bom prvič dala za pet minut pred odprto okno. Tudi jaz cvikam, kako bo to, ker je res brrrrrr mraz.
Tako, lepo ninajte, če se bo dalo, seveda.